Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

Se unesc fanii la Dinamo! ADPD contribuie financiar la plata licenţei de Liga 1

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20004713/1/dinamo-4.jpg

Dinamo are nevoie de aproximativ 800.000 de euro pentru plata licenţei de Liga 1 în vederea sezonului următor. În afara suporterilor din Programul DDB, fanii din Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD) au anunţat că vor contribui financiar pentru a rezolva această situaţie complicată.

ADPD a virat azi 25.000 de euro în conturile clubului Dinamo. În plus, fanii vor cumpăra 500 de tricouri oficiale de joc, de la magazinul clubului.

De cealaltă parte, fanii din Programul DDB au scos din nou la vânzare bilete virtuale pentru partida cu Viitorul din Liga 1, pentru a strânge bani.

863.000 de euro este suma datoriilor pe care Dinamo trebuie să le achite până la 31 martie pentru a obţine licenţa de Liga 1.

“Situaţia complicată privind obţinerea licenţei ne obligă să facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca Dinamo să treacă peste acest obstacol.

 În urma mesajelor primite din partea suporterilor cotizanţi în cadrul proiectului socios ADPD, Consiliul Director al Asociaţiei s-a întrunit pentru a găsi modalitatea legală prin care întreaga sumă rămasă să ajungă în contul echipei Dinamo, respectiv 118.426 lei.

S-a hotărât ca Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo să cumpere de la club 500 de tricouri oficiale de joc, care odată achiziţionate vor fi trimise apoi tuturor membrilor cotizanţi ai Asociaţiei.

În acest mod putem ajuta în demersul de obţinere a licenţei, iar voi, cei care aţi luat parte la acest proiect îndrăzneţ, veţi primi câte un tricou oficial Dinamo. Extrasul de cont ataşat. Totul pentru Dinamo!”, este mesajul postat de ADPD pe Facebook.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20004713/2/dinamo-adpd.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele