Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Selecţionerul Irlandei de Nord, declaraţie neaşteptată înaintea partidei cu România

Echipa nationala Publicat pe 20 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21530487/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023.jpg

România primeşte vizita Irlandei de Nord pe "Arena Naţională" , vineri, de la ora 21:45, în primul test de pregătire al tricolorilor înainte de EURO 2024. Partida este transmisă în exclusivitate pe Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro.

Naţionala României începe pregătirea pentru EURO 2024 cu un test important împotriva Irlandei de Nord. „Tricolorii” s-au calificat la EURO 2024 din postura de lider neînvins al grupei din care au mai făcut parte Elveţia, Israel, Belarus, Kosovo şi Andorra.

Irlanda de Nord nu s-a calificat la turneul final ce se va disputa în acestă vară, iar în contextul amicalului cu România, Michael O'Neill a transmis un mesaj surprinzător.

„Ambele meciuri vor fi adevărate teste. Dacă ne uităm la România, ei au avut o campanie foarte bună de calificare şi au câştigat grupa. Scoţia a terminat pe 2, sub Spania, şi s-a calificat la Campionatul European.

Pentru mine este important să testez jucătorii şi să vadă şi ei de ce e nevoie pentru a obţine o astfel de calificare. Pentru a ne califica trebuie să terminăm deasupra unor echipe precum Scoţia, România sau altora de acelaşi nivel.

Scoţia şi România sunt practic ştacheta la care trebuie să ajungem pentru a ne califica şi noi în următorii ani.”, a declarat Michael O'Neill, potrivit BBC.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri