Ultima oră
CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid
”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB ”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia

Sepsi a făcut o mutare interesantă! Primul transfer, după anunţul prelungirii contractului lui Bergodi

Sepsi OSK Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20692672/1/fj.jpg


Sepsi OSK începe din timp pregătirile pentru următorul sezon din Casa Liga 1. După ce au semnat prelungirea contractului cu Cristiano Bergodi, covăsnenii au dat şi startul campaniei de transferuri, una care începe prin aducerea lui Francisco Junior (30 de ani), mijlocaş central de la Gaz Metan.
 
Fotbalistul din Guineea-Bissau va deveni liber de contract la finalul acestei stagiuni şi şi-a dat deja acordul pentru a merge sub comanda lui Bergodi. Va fi urmat de alţi trei sau patru jucători, la fel cum patru sau cinci fotbalişti din lotul actual vor fi îndepărtaţi:
 
"Situaţia la nivel de conducere tehnică este stabilită, urmează să facem anumite mutări în ceea priveşte lotul. Vor pleca 4-5 jucători, vor veni 4-5. Vă pot da deja un nume care a semnat cu noi, este vorba despre Francisco Junior, de la Gaz Metan", a declarat Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, pentru GSP.ro.
 
Conform sursei citate, Răzvan Tincu, Istvan Fulop, Boubacar Fofana, Kevin Luckassen şi Gabriel Vaşvari sunt cei cinci fotbalişti de care Sepsi se va despărţi în această vară.

Cotat la 200.000 de euro, Francisco Junior, care a ajuns la Gaz Metan în octombrie 2020, a strâns 22 de meciuri şi un gol pentru medieşeni în acest sezon. Poate juca atât mijlocaş la închidere, cât şi fundaş central.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele