Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Sepsi, detalii despre rebelul Francisco Junior: ”Era beat mort! Era ora 1:13, ştiu tot, am vorbit cu cineva care l-a văzut” | EXCLUSIV

Sepsi OSK Publicat pe 20 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21354718/1/francisco-junior.jpg

Francisco Junior a fost prins beat la volan, iar Sepsi ia în calcul, după ce raportul medical va veni, să îl dea afară. Cu siguranţă, clubul îl va sancţiona cu o amendă drastică şi îl va trimite la echipa a doua, dar sunt şanse să fie dat şi afară, conform unei reacţii a lui Attila Hadnagy, directorul sportiv al formaţiei din Sfântu Gheorghe.

Conducătorul a declarat că mijlocaşul african în vârstă de 31 de ani a fost prins ”beat mort” la volan, după cum s-a exprimat, catalogând totul drept o lipsă de respect la adresa colegilor şi clubului.

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a fost cel care a scos la lumină cazul fotbalistului covăsnenilor care a fost prins beat la volan. Acesta nu a oferit numele jucătorului, dar apoi s-a aflat că este vorba despre Francisco Junior, jucător care nu s-a aflat în lotul echipei pentru partida din SuperLigă contra Politehnicii Iaşi, de joi seară.

A fost prins beat la volan, am vorbit cu cineva care a văzut, a fost acolo. Dar, până nu avem actele oficiale cu rezultatele analizelor, nu discutăm. Când vom avea actele, poate vom rezilia contractul, dacă va fi cazul. Numai pentru consumul de droguri se poate rezilia contractul automat, dar aşa vom vedea. Poate îi vom da o amendă mare şi îl vom trimite la echipa a doua.

Sunt anumiţi jucători pe care nu îi poţi înţelege. Cum să fii prins beat mort?! Înseamnă că pe tine nu te interesează de echipă, de colegi. Era ora 1 şi 13 minute, ştiu ora, ştiu tot! Alcoolemia a fost foarte mare”, a declarat conducătorul clubului Sepsi în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Conducătorul din SuperLigă s-a săturat şi a reacţionat dur: ”Chiar să pierdem aşa busola? E prea mult, e prea mult!”

Sepsi are mari probleme, a adunat şase eşecuri la rând în SuperLiga României, iar o schimbare de antrenor nu este exclusă. Formaţia din Sfântu Gheorghe poate renunţa la Liviu Ciobotariu, dar totul depinde de rezultatul meciului de luni, cu FC Botoşani. În cazul în care nu va fi obţinută victoria, atunci sunt şanse ca un alt principal să fie numit la formaţia care a fost foarte aproape de grupele Conference League.

Detalii despre situaţia clubului a dat Attila Hadnagy, directorul sportiv al formaţiei din Sfântu Gheorghe, într-o intervenţie în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1. Dacă nu va fi câştigat meciul contra moldovenilor, atunci e posibil ca Liviu Ciobotariu să fie înlocuit.

Suntem ciuca bătăilor, am avut o şedinţă. Vrem să intrăm în play-off, dar trebuie să vedem cum facem să nu coborâm mai mult. Vedem după meciul de luni ce vom face, tragem linie, atunci decidem ce se va întâmpla. Sincer, nu am vorbit cu patronul despre demiterea lui Liviu Ciobotariu, dar meciul de luni e capital. Dacă nu câştigăm, după cum am zis, atunci trebuie să luăm nişte decizii.

Nu am avut rezultate în ultimele meciuri. Am început bine campionatul, dar acum avem şase înfrângeri la rând, trebuie să vedem ce vom face. Jucătorii sunt frustraţi că nu batem, nu e linişte în vestiar când pierzi şase jocuri la rând, sunt probleme. Nici noi nu înţelegem ce se întâmplă. E acelaşi lot cu care puteam ajunge în grupele Conference League, chiar să pierdem aşa busola? E prea mult, e prea mult!”, a spus Hadnagy în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele