Ultima oră
Pe cine vrea să aducă FCSB în locul lui Andrei Vlad. Portarul e pe picior de plecare în vară Pe cine vrea să aducă FCSB în locul lui Andrei Vlad. Portarul e pe picior de plecare în vară
Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare
Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii” Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii”
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”

Serena Williams, criticată din toate părţile după postarea care face referire la Simona Halep. ”Să-ţi fie ruşine!”

Simona Halep Publicat pe 14 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21315461/1/profimedia-0718971030.jpg

Suspendarea Simonei Halep este subiectul care a şocat lumea sportivă şi a născut multe polemici în spaţiul public.

Una dintre polemeci a fost creată chiar de Serena Williams, una dintre adversarele Simonei din trecut. Fosta tenismenă a atacat-o destul de clar pe sportiva româncă printr-o postare pe contul său de Twitter. 

”8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019.

Nu au întârziat să apară şi reacţiile după postarea făcută de fosta jucătoare americancă, dar o mare parte din ele sunt critici.

”Să-ţi fie ruşine, nu aşa se comportă o campioană””Nu credeam că o să cobori atât de jos” sau ”Zero fairplay, zero empatie, zero este o cifră mai bună” sunt câteva dintre mesaje dure la adresa Serenei Williams.

Halep a scăpat ieftin! Ce suspendare ceruse ITIA pentru sportivă

Chiar dacă pare o măsură drastică suspendarea pe o perioadă de patru ani, se poate spune că Halep a scăpat ieftin.

ITIA a cerut, în procesul intentat, ca românca să primească o suspendare de nu mai puţin de 6 ani, conform Eurosport.

"ITIA a cerut ca rezultatele doamnei Halep să fie şterse începând cu data de 8 martie 2022, când a fost supusă la al 44-lea test de sânge (n.r. din 56, câte i s-au făcut între augist 2013 şi martie 2023), până la data de 7 octombrie 2022, când a intrat în vigoare suspendarea provizorie.

Recunoaştem că scenariile plauzibile de dopaj includ posibile combinaţii de substanţe şi/sau metode interzise. Cu toate acestea, nu considerăm că ceea ce a fost dovedit în acest caz atinge un nivel de dopaj repetitiv sau sofisticat... O acuzaţie cheie a ITIA privind circumstanţele agravante este că jucătorul trebuie să fi folosit cel puţin 1 substanţă interzisă / metodă interzisă din martie 2022. Cu toate acestea, deşi există motive serioase de suspiciune, nu suntem convinşi că este aşa.", se arată în motivarea instanţei.

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele