Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la US Open, după o evoluţie entuziasmantă

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 1 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20380603/1/profimedia-0629529564.jpg

Simona Halep (locul 13 WTA) s-a calificat în turul 3 la US Open, după ce a învins-o pe slovaca Kristina Kucova (111 WTA), scor 6-3, 6-1. Partida a fost mutată în ultimul moment pe terenul Arthur Ashe de la New York, din cauza ploii, şi s-a disputat cu acoperişul tras.

Meciul a durat o oră şi zece minute. Simona Halep a servit foarte bine, iar adversara a reuşit un singur break. În schimb, românca a speculat cinci dintre cele zece şanse de break.

Simona Halep a reuşit 19 lovituri câştigătoare şi a comis 18 erori neforţate. Kristina Kucova a avut 10 lovituri câştigătoare şi a comis 15 erori neforţate.

Simona Halep (29 de ani) a trecut de turul 2 la US Open pentru prima dată după 2016. Cel mai bun rezultat al româncei în acest turneu de Mare Şlem este semifinala din 2015.

În runda următoare, Simona Halep o va înfrunta pe învingătoarea din partida Elena Rybakina (Kazahstan, 20 WTA) – Caroline Garcia (Franţa, 62 WTA).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele