Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Toate gândurile duc la Adi Răspopa! Raliul Clujului se vede în acest weekend pe Look Sport

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

Campionatul Naţional de Raliuri (CNR) a ajuns la etapa IX, care se va disputa într-o locaţie clasică. Este vorba despre Raliul Clujului. Evenimentul se vede în exclusivitate pe Look Sport. La start s-au înscris 65 de echipaje.

Traseul este unul de asfalt si cuprinde un total de 341 de kilometri, dintre care 107 kilometri vor fi reprezentaţi de probele speciale, în care piloţii îşi vor dovedi măiestria, ce le va fi pusă serios la încercare, deoarece vremea se anunţă capricioasă fiind şanse mari să avem parte de o cursă udă.

Marele absent este localnicul Simone Tempestini. Pilotul Napoca Rally Academy este campion, după anularea Raliului Nordului şi astfel nu mai poate pierde câştigarea unui nou trofeu, în contextul în care au mai rămas doar două etape de disputat.

Sărbătoarea umbrită de un eveniment tragic

Runda precedentă a fost Raliul Iaşiului şi a îndoliat lumea automobilistică din România. Piloţii au ţinut un moment de reculegere după aflarea dispariţiei lui Adrian Răspopa.

Etapa din Moldova a fost anulată, după patru probe speciale. În ultima ediţie, tot pe aceeaşi etapă, dar în sens invers, campionul naţional en-titre, Simone Tempestini s-a răsturnat, iar o parte din maşină a luat foc. Din fericire el şi copilotul său s-au ales doar cu o sperietură zdravănă.

Adrian Răspopa a fost înmormântat la Oneşti.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele