Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Toate gândurile duc la Adi Răspopa! Raliul Clujului se vede în acest weekend pe Look Sport

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

Campionatul Naţional de Raliuri (CNR) a ajuns la etapa IX, care se va disputa într-o locaţie clasică. Este vorba despre Raliul Clujului. Evenimentul se vede în exclusivitate pe Look Sport. La start s-au înscris 65 de echipaje.

Traseul este unul de asfalt si cuprinde un total de 341 de kilometri, dintre care 107 kilometri vor fi reprezentaţi de probele speciale, în care piloţii îşi vor dovedi măiestria, ce le va fi pusă serios la încercare, deoarece vremea se anunţă capricioasă fiind şanse mari să avem parte de o cursă udă.

Marele absent este localnicul Simone Tempestini. Pilotul Napoca Rally Academy este campion, după anularea Raliului Nordului şi astfel nu mai poate pierde câştigarea unui nou trofeu, în contextul în care au mai rămas doar două etape de disputat.

Sărbătoarea umbrită de un eveniment tragic

Runda precedentă a fost Raliul Iaşiului şi a îndoliat lumea automobilistică din România. Piloţii au ţinut un moment de reculegere după aflarea dispariţiei lui Adrian Răspopa.

Etapa din Moldova a fost anulată, după patru probe speciale. În ultima ediţie, tot pe aceeaşi etapă, dar în sens invers, campionul naţional en-titre, Simone Tempestini s-a răsturnat, iar o parte din maşină a luat foc. Din fericire el şi copilotul său s-au ales doar cu o sperietură zdravănă.

Adrian Răspopa a fost înmormântat la Oneşti.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele