Ultima oră
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute
Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini
VIDEO | Farul - Sepsi 0-4, în direct la Prima Sport 1! Matei profită de o gafă de cascadorii râsului VIDEO | Farul - Sepsi 0-4, în direct la Prima Sport 1! Matei profită de o gafă de cascadorii râsului
VIDEO | CSO Voluntari - CSM Oradea 87-77. Ilfovenii împing semifinala Ligii Naţionale în meciul decisiv VIDEO | CSO Voluntari - CSM Oradea 87-77. Ilfovenii împing semifinala Ligii Naţionale în meciul decisiv
Trei oferte refuzate de Dani Coman! Clubul cu care se află în negocieri fostul preşedinte de la Hermannstadt | EXCLUSIV Trei oferte refuzate de Dani Coman! Clubul cu care se află în negocieri fostul preşedinte de la Hermannstadt | EXCLUSIV

Transferul lui Florinel Coman în Qatar nu e văzut cu ochi buni de toată lumea: „E greu de înţeles”

FCSB Publicat pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21567015/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-14-04-2024-1.jpg

Patronul „roş-albaştrilor” a anunţat că Florinel Coman (26 de ani) va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon. Ulterior s-a aflat că „şeptarul” echipei bucureştene va merge în Qatar, la Al-Duhail, acolo unde ar urma să câştige 8 milioane de euro în 4 ani.

Presa din Qatar a anunţat decizia clubului de a-l aduce pe mijlocaşul de bandă a venit în urma sezonului slab făcut de Al-Duhail. Formaţia antrenată de Christopher Galtier, fostul tehnician a lui PSG, a ratat câştigarea campionatului şi nu a reuşit nici măcar clasarea pe podium.

Florinel Coman a avut un sezon incredibil la FCSB. Şeptarul echipei a marcat şi contra CFR-ului un gol superb. În presă s-a scris despre interesul unei echipe din Bundesliga pentru Coman, dar se pare că oferta ar fi venit din Qatar. 

Ciprian Marica critică plecarea lui Florinel Coman în Qatar

Fostul atacant al naţionalei critică decizia lui Florinel de a pleca semna cu formaţia din Qatar, dar pe de-o parte înţelege de ce fotbaliştii din România preferă ţările cu bani.

"Mutarea lui în Qatar e greu de înţeles, asta pentru că avem pretenţii şi ne aşteptăm ca jucătorii noştri să se ducă la echipe importante din Vest şi să ne reprezinte ţara, să repună pe tapet fotbalistul român, aşa cum e cazul lui Drăguşin.

Pe de altă parte ne-am distrus valorile, nu mai avem valori, nu mai sunt apreciate şi cumva şi jucătorii îşi dau seama că singurul lucru care mai contează sunt banii. Nu pot să-i judec dacă ei aleg să meargă într-o ţară pentru bani", a spus Ciprian Marica, pentru AS.ro.

Nici Marcel Răducanu nu vede cu ochi buni transferul lui Florinel Coman

Fostul mare fotbalist de la Steaua Bucureşti şi Borussia Dortmund critică transferul lui Comn în Qatar şi este de părere că golgheterul FCSB-ului ar fi trebuit să ajungă într-un campionat mult mai puternic din străinătate, având în vedere calităţile pe care le are.

„Se spun foarte multe despre Florinel Coman. Pentru că se vorbea de acum cinci sau şase ani de transferul lui în străinătate. Trebuia să plece la 19 ani pe 'afară'.

Voia să ia nu ştiu câte milioane pe el (n.r. Gigi Becali), dar a rămas la FCSB.

E păcat să joci la arabi. Păi acolo te duci când ai 34-35 de ani... E păcat că nu s-a rezolvat transferul lui într-un campionat puternic.  S-a vorbit tot timpul că are oferte, dar uite că are doar de la arabi.

E un jucător bun, are calităţi extraordinare, dar probabil că nu e un jucător complet. A fost urmărit de multe ori de cluburi din 'afară' şi probabil comportamentul lui a fost de vină.

 

Am văzut că înjură sau gesticulează şi lucrurile astea se observă”, a declarat Marcel Răducanu, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele