Ultima oră
VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | Nottingham - Manchester City 0-2. ”Cetăţenii” sunt la un punct de primul loc VIDEO | Nottingham - Manchester City 0-2. ”Cetăţenii” sunt la un punct de primul loc
Brest, succes spectaculos cu Rennes. S-au marcat 9 goluri! Brest, succes spectaculos cu Rennes. S-au marcat 9 goluri!
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare
Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi” Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”
Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei

Transferul secret al celor de la FCSB! Gigi Becali a pregătit un înlocuitor pentru Compagno

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21482373/2/fcsb2.jpg

Compagno a fost sezonul trecut cel mai bun marcator de la FCSB. Totuşi, în acestă stagiune ceva s-a schimbat, iar fotbalistul nu a mai avut acelaşi randament, iar Gigi Becali îşi doreşte să îl vândă definitiv pe Andrea Compagno.

Sosit în vara anului 2022 pentru 1,5 milioane de euro, italianul ar fi urmat să plece în schimbul unei sume mult mai mici.

Patronul de la FCSB a vrut în această iarnă să aducă alt atacant, dar lucrurile s-au mişcat greu, din cauza situaţiei lui Compagno. Cei de la Fanatik scriu că este vorba despre Abat Aymbetov (28 de ani), ce a impresionat în campionatul din Kazahstan.

Negocierile s-au prelungit însă, iar Aymbetov a ales să semneze cu turcii de la Adanaspor, care i-au făcut o ofertă mai consistentă decât liderul Superligii.

S-a aflat "echipa mare" la care merge Compagno

 

Recent, Gigi Becali a anuţat că Andrea Compagno va pleca la o ”echipă mare” din Grecia în schimbul sumei de 450.000 de euro. Conform GSP, acea echipă este Olympiakos, iar mutarea se va efectua astăzi, pentru că perioada de transferuri i-a sfârşit în Grecia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele