Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Trei echipe de tradiţie din Superligă se luptă pentru semnătura unui fotbalist ofensiv de la FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 9 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21279950/1/fc-arges-fcsb-play-off-liga-1-casa-pariurilor-20-03-2022.jpg

Valentin Gheorghe nu este folosit aproape deloc de către Elias Charalambous în acest start de sezon la FCSB, însă chiar şi aşa extrema stânga în vârstă de 26 de ani prezintă interes mai multor cluburi din Superligă.

Condiţia pentru ca transferul să se poată realiza

Petrolul Ploieşti îl priveşte pe fostul jucător al Astrei Giurgiu, formaţie la care Gheorghe a impresionat, ca o soluţie pentru a se putea bate la play-off, informează ProSport.

Parcursul european al ”roş-albaştrilor” este cheia realizării transferului. Dacă FCSB se va califica în grupele Conference League, Valentin Gheorghe va fi păstrat în tabăra liderei Superligii pentru a avea un lot competitiv pentru toate cele 3 ”fronturi”: cupele europene, campionat şi cupă.

În caz contrar, patronul Gigi Becali ar fi dispus să renunţe la serviciile jucătorului de bandă pentru a reduce din cheltuieli. Conducerea ”lupilor galbeni” este dispusă să aştepte până în ultima clipă a perioadei de mercato, din motive financiare, pentru aducerea lui Valentin Gheorghe.

Valentin Gheorghe, dorit de alte două echipe de tradiţie

Nu acelaşi lucru se poate spune despre UTA, care potrivit sursei citate îşi propune să realizeze cât mai rapid cu putinţă transferuri care să îi întărească ofensiva. Mircea Rednic, care şi-l doreşte foarte mult pe fotbalistul vicecampioanei, va primi încă un atacant la ”Bătrâna Doamnă”.

Universitatea Cluj este, de asemenea, una dintre grupările din Superligă care sunt interesate de serviciile lui Valentin Gheorghe. El a evoluat până acum, în actuala stagiune, doar ca rezervă în meciul cu FC ”U” Craiova din prima etapă.

7 goluri şi 3 pase de gol a reuşit Valentin Gheorghe în 30 de meciuri oficiale pentru FCSB. La Umraniyespor, trupa la care a fost împrumutat de ”roş-albaştri”, Gheorghe a puncat de două ori şi a furnizat un assist în 26 de jocuri.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Gheorghe, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele