Ultima oră
FC Hermannstadt - CSC 1599 Şelimbăr se joacă sâmbătă, de la ora 12:30. Meciul este transmis de Look Sport FC Hermannstadt - CSC 1599 Şelimbăr se joacă sâmbătă, de la ora 12:30. Meciul este transmis de Look Sport
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!

ULTIMA ORĂ ǀ Un star al lui Bayern Munchen, chemat să se predea! Bavarezii nu ştiau nimic despre problemele fotbalistului

Bayern Munchen Publicat pe 13 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20428615/1/profimedia-0636104518.jpg

Probleme mari pentru unul dintre fotbaliştii importanţi ai lui Bayern Munchen. Fundaşul central Lucas Hernandez, în vârstă de 25 de ani, este chemat pe 19 octombrie de către Tribunalul 32 din Madrid pentru a alege centrul de detenţie în care să se îşi înceapă perioada de arest.

Lucas Hernandez a fost condamnat iniţial pentru un eveniment petrecut în februarie 2017, când încă evolua pentru Atletico Madrid. Apărătorul central a fost implicat într-un scandal în stradă cu soţia sa, Amelia de la Osa Lorente.

"Domnul Lucas Francois Bernard Hernandez este chemat să se prezinte la Tribunal pe 19 octombrie 2021, la ora 11:00, pentru a i se cere personal să intre voluntar, cel mult 10 zile provizorii, în arest. Centrul de detenţie este la alegerea sa", a comunicat judecătoarea Aurora Arrebola del Valle, la data de 14 septembrie 2021, potrivit site-ului www.bullfrag.com.

Ambii soţi au fost condamnaţi, potrivit AS, la 31 de zile de muncă în folosul comunităţii. Celor doi le-a fost interzis să se apropie unul de celălalt sau să comunice, pe baza unui ordin de restricţie, în următoarele şase luni.

Chiar dacă au primit aceste pedepse, pe care nu le-au executat, Hernandez şi soţia sa au decis să meargă împreună în luna de miere. Au fost depistaţi pe un aeroport din Madrid, în momentul în care coborau dintr-un avion ce sosea de la Miami. Lucas Hernandez a fost arestat şi eliberat ulterior de către Tribunalul pentru Violenţa Împotriva Femeilor din Madrid. Amelia, soţia sa, a fost legitimată fără să fie reţinută, deoarece instanţa nu îi trimisese încă ordinul de restricţie.

La câteva luni de la incident, procurorul de caz a solicitat ca Hernandez să fie privat de liberate un an pentru încălcarea ordinului de restricţie. Curtea Penală numărul 35 din Madrid i-a aprobat cererea procurorului, condamnâdu-l pe fundaşul central la un an de închisoare. Avocaţii fotbalistului pot face apel, însă acesta va fi obligat să se prezinte în faţa justiţiei la data de 19 octombrie.

Presa spaniolă a scris că Bayern Munchen nu ştia nimic despre problemele cu care se confruntă fotbalistul său, deşi acesta a primit o notificare încă de la data de 14 septembrie 2021 să se predea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele