Ultima oră
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”

Ultraşii Stelei vor fi prezenţi la partida Dinamo - UTA! Anunţul jandarmeriei. ”Organizatorul nu va permite asta”

Superliga Publicat pe 7 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21516612/1/csa-steaua-bucuresti-rapid-bucuresti-cupa-romaniei-betano-1-11-2023-1.jpg

Ultraşii lui CSA Steaua vor fi prezenţi la meciul dintre Dinamo şi UTA, dat fiind faptul că galeria ”militarilor” este înfrăţită cu cea a arădenilor.

Dinamo primeşte vizita celor de la UTA Arad, vineri, de la ora 20:00. Partida face parte din ultima etapă din sezonul regulat al Superligii şi va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Jandarmeria Capitalei a emis un comunicat în care a explicat că măsurile de siguranţă vor fi înăsprite pentru meciul din Superliga, având în vedere prezenţa ultraşilor Stelei la meci.

”Pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a acestui eveniment sportiv, Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la şi de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 18:00, doar pe baza biletelor sau invitaţiilor puse la dispoziţie de organizator.

[...] Pentru acest meci de fotbal, din raţiuni de securitate, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor şi persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât şi a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare.

De asemenea, menţionăm faptul că, deşi a fost agreată prezenţa şi altor suporteri din Bucureşti în zona destinată galeriei echipei oaspete, din raţiuni care privesc buna desfăşurare a evenimentului sportiv, organizatorul acestuia nu va permite afişarea altor însemne în afara de cele care aparţin echipei FC UTA Arad”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele