Ultima oră
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini

Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21564383/1/bulgaria.jpg

Arbitrul de scaun bulgar Pavel Atanasov a primit interdicţie pe viaţă din tenis după ce şi-a retras apelul pentru încălcări legate de pariuri şi acuzaţii de corupţie, a anunţat vineri Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

Atanasov, un oficial la nivel naţional, a primit şi o amendă de 10.000 de dolari pentru 21 de încălcări ale Programului anticorupţie în tenis (TACP).

"Prin retragerea din procedură, Atanasov a recunoscut efectiv responsabilitatea pentru numeroasele infracţiuni TACP între 2019 şi 2023", a precizat ITIA. "Sunt incluse manipularea datelor de scor ale meciurilor în scopul pariurilor, facilitarea pariurilor, conspiraţia în vederea comiterii de infracţiuni de corupţie, pariuri pe meciuri de tenis şi omisiunea de a raporta abordări corupte".

Lui Atanasov i se interzice definitiv să oficieze sau să participe la orice eveniment de tenis autorizat de ITIA sau de orice asociaţie naţională, interdicţia intrând în vigoare din 4 martie 2024.

Luni, arbitrul braziliano-italian Antonio Casa a fost suspendat pentru şapte ani şi şase luni, după ce a recunoscut şapte încălcări ale TACP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele