Ultima oră
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă

Va fi nebunie curată pe „Arena Naţională”! Cât spectatori sunt aşteptaţi pentru derby-ul FCSB - Rapid, ce poate aduce titlu pentru „roş-albaştrii”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21561908/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-5-11-2023-8.jpg

Se anunţă nebunie pe „Arena Naţională”, înaintea derby-ului FCSB - Rapid, meci în urma căruia „roş-albaştrii” ar putea câştiga matematic titlul.

  • Partida FCSB - Rapid, din runda 5 a play-off-ului Superligii, va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30 şi se vede în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro

Fanii FCSB-ului sunt gata să sărbătorească primul titlu în Superliga, după 9 ani, aşa cum se cuvine şi vor să umple „Arena Naţională”, în partida care le poate garanta matematic primul loc la finalul acestui sezon.

Ca acest lucru să se întâmple este nevoie ca FCSB să se impună în faţa Rapidului, iar CFR Cluj şi Universitatea Craiova să se încurce cu Farul, respectiv cu Sepsi. 

S-a arătat un interes imens pentru acest duel, astfel că s-au vândut nu mai puţin de 39.000 de bilete până în acest moment, informează Fanatik.ro.

Fanii Rapidului vor beneficia de doar 5% din capacitatea stadionului, dar cu toate acestea se aşteaptă o prezenţă de 50.000 de suporteri, având în vedere că au mai rămas bilete doar în câteva sectoare de la Tribuna 1 (Inel 2, Inel 3) şi Peluza Nord (Inel 3), pe site-ul bilete-fcsb.ro.

Una din ţintele lui Gigi Becali are interzis la FCSB

Gigi Becali a anunţat o amplă campanie de transferuri pentru a ajunge în una dintre competiţiile europene. Un nume vehiculat este şi Marius Ştefănescu, vedeta celor de la Sepsi.

Acesta pare însă imposibil de adus la FCSB, deoarece Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a anunţat că preţul de transfer pentru liderul Superligii este astronomic: 10 milioane de euro.

”Domnul Becali nu ştie că la noi, la secui, există un proberb: <<Cuvântul dat este mai presus decât orice!>>

Nu îl dau pe Ştefănescu la FCSB nici pentru 10.000.000 de euro. Nu cred că Gigi Becali va da 10.000.000 plus un euro. Cinstea şi onestitatea noastră nu se pot cumpăra cu nimic. Noi din prima aşa am conceput să facem, un club care să fie respectat în toată ţara. Este subiect închis.

Cred că poate fi interes pentru Ştefănescu de la alte 10.000 de cluburi din Europa”, a spus Dioszegi, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele