Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Valentin Costache, răspuns fabulos, când a fost întrebat despre un presupus henţ. ”Probabil mi-a dat aici, în bandaj şi de aia nu am simţit”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20492478/1/cos-2.jpg

Chindia Târgovişte n-a reuşit să producă surpriza acasă, în faţa campioanei CFR Cluj. Totuşi, clujenii s-au impus cu greu, 1-0. Meciul a putut fi urmărit pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Billel Omrani, în minutul 21, dintr-o fază controversată din cauza unui potenţial henţ la Costache, în momentul unui dribling. Pe final, Chindia a atacat şi a presat poarta lui Hindrich, însă fără ocazii notabile.

Întrebat la finalul partidei despre faza cu pricina, Valentin Costache a oferit un răspuns savuros reporterului.

"Păi acum, îţi dai seama că, şi dacă m-ar fi lovit mingea, nu mai spuneam acuma că da. E normal. Dar eu nu am simţit nimic, nu ştiu. Probabil mi-a dat aici, în bandaj şi de aia nu am simţit, nu ştiu", a spus Costache, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele