Ultima oră
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Valeriu Iftime, declaraţia zilei. Patronul Botoşaniului, sincer în ceea ce priveşte experienţa din fotbal: ”Nu e un cuvânt exagerat”

FC Botoșani Publicat pe 20 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20401137/1/fc-botosani-shkendija-liga-europa-17-09-2020.jpg

Valeriu Iftime este unul dintre patronii din Casa Liga 1 care au reuşit să crească o echipă, în cazul de faţă FC Botoşani, după principii corecte şi sănătoase. Omul cu banii de la gruparea moldoveană a declarat, însă, că patronii intră în fotbal prin anumite circumstanţe, cum e şi cazul său.

Aşa cum a obişnuit, Valeriu Iftime a comentat într-o notă amuzantă pătrunderea în lumea fotbalului, spunând că face parte din ”categoria fraierilor”. Totul a plecat de la pasiune, dar sunt şi alţi foşti patroni de cluburi care au mers după aceeaşi idee, iar apoi au regretat. E cazul lui Adrian Porumboiu, fost la FC Vaslui.

E greu să creşti în fotbal, să faci bani. Nu ştiu un patron care s-a băgat în fotbal ca să facă bani. Unii s-au băgat pentru nume, unii s-au băgat dintr-o eroare regretabilă, cum sunt eu. (n.r. – Din ce categorie faceţi parte?) A fraierilor! Nu e un cuvânt exagerat, asta este.

E o anumită pasiune, responsabilitate. Una peste alta, fotbalul nu este o afacere, mai ales în România şi mai ales în zilele noastre”, a declarat Valeriu Iftime la Pro X.

 Dinamo a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1, marcat de o întrerupere de aproape un sfert de oră din cauza nocturnei.

Jocul a fost întrerupt în minutul 36, după ce nocturna s-a stins brusc. Problema s-a remediat rapid şi partida s-a reluat după 13 minute.

Au marcat Ongenda 13’ şi Kage 19’ (penalti) pentru oaspeţi, respectiv Torje 85’ (penalti).

Dinamo: Iliev – Creţu, Ehmann, Grigore, Radu – Itu, Răuţă, Torje – Moldoveanu (Ţîră 75’), Ivanovski, Bani. Antrenor: Sorin Colceag.

FC Botoşani: Pap – Braun, Racoviţean, Şeroni, Ţigănaşu – Tîrcoveanu (Florescu 52’), Edjouma, Ongenda (Fili 81’) – Santos (Tchakonte 41’), Roman (Sila 81’), Kage. Antrenor: Marius Croitoru.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele