Ultima oră
Cine ar trebui să apară la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apară la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech

Valeriu Iftime, înfuriat de speculaţiile despre motivaţia echipei FC Botoşani. "Jignim foarte mult fotbaliştii. Ne luptăm la fiecare meci, vrem locul 4"

FC Botoșani Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20174899/2/iftime.jpg

FC Botoşani a făcut un meci remarcabil la Craiova şi a câştigat cu 3-2, la doar trei zile după o prestaţie ‘ştearsă’ pe teren propriu cu FCSB (1-3). Finanţatorul clubului moldovean, Valeriu Iftime, a fost deranjat de speculaţiile privind o relaţie de ‘prietenie’ cu FCSB în play-off-ul Ligii 1. Iftime a subliniat că jucătorii sunt la fel de motivaţi în fiecare meci, iar obiectivul echipei este locul 4.

A fost un meci intens la Craiova, cu trei eliminări (Vătăjelu 45+1’, Bancu 83’ / Ţigănaşu 37’) şi 12 cartonaşe galbene în total.

Raportul şuturilor pe poartă a fost 7-4 pentru Craiova, dar FC Botoşani a jucat mai bine pe contraatac şi a speculat fazele fixe.

Dan Nistor (25’ - penalty) şi Andrei Ivan (57’) au înscris pentru gazde, iar pentru oaspeţi au marcat Al Mawas (9’), Andrei Chindriş (45+3’) şi Enriko Papa (88’).

"Mi s-au părut prea răscolitoare întrebările presei în legătură cu meciul cu FCSB. Noi, în meciul cu FCSB, am jucat cu aceeaşi intensitate şi dăruire ca în meciul cu Craiova. Acolo au fost greşeli de arbitraj impardonabile şi am pierdut meciul. Aici a greşit arbitrul în favoarea noastră, înţeleg că la primul gol a fost ofsaid. Nu am nimic în plus să le reproşez băieţilor mei.

Noi nu am fost deloc mai motivaţi decât meciul de joia trecută. Am avut o seară mai norocoasă. Craiova a ratat câteva ocazii, au fost mai nervoşi decât noi, iar noi am fost mai relaxaţi. Eu înţeleg de fapt că e lupta fanilor Universităţii cu cei de la FCSB. Sunt foarte mulţi iubitori de fotbal care sunt fanii lui FCSB sau Craiova. Noi suntem la mijloc. Cum să credeţi că am vrut să luăm bătaie cu FCSB? Cum să fie un meci trucat? E o prostie fără capăt. Cine îl obligă pe arbitru să dea penalty? Mi se pare că jignim foarte mult fotbaliştii. Noi ne luptăm la fiecare meci, jucătorii mei vor locul 4 şi pentru asta îşi dau viaţa pe teren. Mi-a plăcut foarte mult declaraţia de aseară a lui Marius Constantin, care a spus <Au jucat mai bine decât noi, ne-au bătut, asta este>. Dacă nu luam niciun punct, nu era în regulă, dacă am luat trei puncte, lumea spune <Nu e în regulă! De ce te luptă aşa cu mine?> Cei de la Clinceni, n-au luat multe puncte până acum, au lucrat pentru FCSB? Hai să fim serioşi", a spus Valeriu Iftime la Pro X.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20174899/1/clasament-play-off-liga-1.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele