Ultima oră
VIDEO | ”E greu când pleacă şi vin mulţi jucători”. Mircea Rednic termină sezonul fericit VIDEO | ”E greu când pleacă şi vin mulţi jucători”. Mircea Rednic termină sezonul fericit
VIDEO | CFR Cluj - Sepsi 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Muhar deschide scorul VIDEO | CFR Cluj - Sepsi 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Muhar deschide scorul
VIDEO | Nottingham - Manchester City 0-2. ”Cetăţenii” sunt la un punct de primul loc VIDEO | Nottingham - Manchester City 0-2. ”Cetăţenii” sunt la un punct de primul loc
Brest, succes spectaculos cu Rennes. S-au marcat 9 goluri! Brest, succes spectaculos cu Rennes. S-au marcat 9 goluri!
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare
Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi” Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”

Vasile Miriuţă, atac la Gică Hagi: ”Tu, ce ai transferat? Nu ai transferat nimic! Ai luat jucători de la retrogradate” | EXCLUSIV

Farul Constanta Publicat pe 18 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21260257/1/hagi-miriuta.png

Farul a fost eliminată din Liga Campionilor, după 0-3 în returul cu Sheriff Tiraspol, iar acum va juca în Conference League. Vasile Miriuţă a analizat în termeni duri modul în care s-a comportat campioana României, precizând că perioada de transferuri nu a fost tratată aşa cum trebuie, fiind un motiv pentru care s-a ajuns la un astfel de eşec drastic.

Calitatea individuală a fotbaliştilor a fost un alt aspect pentru care Miriuţă consideră că formaţia din Republica Moldova s-a impus la o astfel de diferenţă. În plus, după cum aminteam, transferurile făcute de Gică Hagi în vară, cu fotbalişti aduşi chiar şi de la echipe care au retrogradat în Liga 2, a fost un argument solid al eşecului.

Aducerea a cel puţin trei fotbalişti experimentaţi, cu CV-uri bogate, era necesară pentru ca Farul să tindă la grupele cupelor europene, din perspectiva lui Vasile Miriuţă.

Campioana României a fost de nerecunoscut! Sheriff ne-a bătut la calitatea individuală, asta e părerea mea. Dacă ei erau omogeni şi aveau organizare, aceşti băieţi de la Sheriff, pentru că noi oricum nu am trecut de mijlocul terenului, ne distrugeau, nu ştiu ce se întâmpla cu noi!

Ei nu au avut nici omogenizare, nici organizare. Acolo s-au adus jucători acum vreo trei săptămâni, 12 jucători a adus Sheriff. Atunci, despre ce vorbim? Campioana României, ce? Am văzut înainte de meci că se spunea că vom ataca, că ne vom face jocul nostru, vorbe goale! Dacă nu eşti agresiv la un meci ca acesta, în cupele europene nu ai şanse! Îmi asum să spun că, în afară de CFR, altă echipă românească nu va mai juca în grupele Europa League sau Champions League.

Trebuie să aduci jucători dacă vrei în grupele cupelor europene! Nu poţi să vrei în grupe cu jucători aduşi de la retrogradate. Nu am nimic cu nimeni, vrei să joci la un nivel, trebuie să aduci! Tu, ce ai transferat? Nu ai transferat nimic! Trebuie să aduci trei jucători de top, le dai salarii şi încerci să ajungi în Conference League sau în Europa League”, a spus Vasile Miriuţă în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Sheriff Tiraspol a câştigat categoric cu Farul, 3-0 

Sheriff Tiraspol, din Republica Moldova, a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 3-0, echipa Farul Constanţa, calificându-se în turul următor al competiţiei. Farul va juca în turul al 2-lea preliminar din Conference League.

Sheriff a avut primele ocazii ale meciului de la Tiraspol, prin acelaşi jucător, căpitanul echipei, marocanul Amine Talal. În minutul 8 Talal a şutat de la distanţă, Aioani a respins, iar mingea a şters transversala După trei minute, Talal a trimis o lovitură de cap peste poartă, din poziţie foarte bună, centrală. Farul nu a fost periculoasă în prima parte, iar gazdele au deschis scorul în minutul 45+1 prin Amine Talal.

Ocaziile moldovenilor au continuat şi în reprizăa secundă. Badolo, în minutul 50, i-a dat emoţii lui Aioani. A urmat ocazia mare a lui Mazilu, care a şutat puţin pe lângă poartă în minutul 51, la o acţiune şi o pasă alui Alibec, dar tot Sheriff a dominat finalul de repriză şi s-a intrat în prelungiri.

Aici constănţenii au continuat să joace modest, iar gazdele au marcat de două ori în prima repriză a prelungirilor. Mai întâi a înscris Mbekeli în minutul 99, apoi Peter Ademo, în minutul 105+1, la faze care au făcut şah-mat apărarea echipei lui Hagi.

Şerif s-a impus cu 3-0, iar constănţenii vor evolua în turul al doilea preliminar din Conference League, cu învingătoarea din dubla Zrinjski (Bosnia) - FC Urartu (Armenia).

În turul următor al Ligii Campionilor, Sheriff Tiraspol va juca împotriva echipei israeliene Maccabi Haifa, care a trecut, în dublă manşă, de echipa malteză Hamrun Spartans.

  • SHERIFF TIRASPOL: Koval - Zohouri, Garananga, Bueno – Badolo (Ademo 69), Joao Paulo Fernandes, Kyabou (Ngah 113), Talal (Ricardinho 120), Apostolakis (Tovar 103) – Mbekeli (Djibo 113), Luvannor (Vinicius Paiva 103). ANTRENOR: Roberto Bordin
  • FARUL CONSTANŢA: Aioani – Kiki (D. Sîrbu 88), M. Popescu, K. Boli (Larie 58), Borza - Artean, Nedelcu (Borgnino 79), Grameni - Ad. Mazilu (Carnat 88), Alibec (Vînă 114), Rivaldinho (T. Băluţă 58). ANTRENOR: Gică Hagi

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele