Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Vasile Miriuţă ”taie aripile” unei echipe: ”Nu e de play-off, ăsta e adevărul” | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 19 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21430512/1/minaur-baia-mare-vasile-miriuta-1.jpg

Vasile Miriuţă urmăreşte atent ce se întâmplă în SuperLiga României. Referitor la lupta pentru calificarea în play-off, antrenorul a numit o echipă pe care nu o consideră capabilă să termine în top 6. Miriuţă nu vede o traiectorie bună pentru Petrolul şi este convins că ”lupii galbeni” nu-şi vor îndeplini acest obiectiv.

Petrolul are patru meciuri la rând fără victorie în SuperLiga, iar marţi a cedat şi în duelul cu FC U Craiova, de pe ”Ion Oblemenco”, scor 0-2. Vasile Miriuţă a declarat la finalul întâlnirii, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, că nu consideră formaţia din Ploieşti o pretendentă la play-off.

Petrolul, patru meciuri la rând fără victorie în SuperLiga 

Înainte de eşecul cu FC U Craiova, Petrolul a mai cedat în duelul cu Farul, scor 1-3, şi a remizat cu FC Voluntari şi Rapid, ambele scor 0-0.

Nu e echipă de primele şase, ăsta e adevărul! Momentan atât poate. Petrolul e o echipă de mijlocul clasamentului, a făcut multe rezultate de egalitate. A ratat şi cu FC U Craiova mult, dacă marca era altceva.

Craiova e bine, are jucători buni, cred că antrenorul decide la echipă acum. Sperăm ca la o înfrângere să nu fie ceva rău. Deocamdată, de câteva meciuri, Craiova arată bine”, a declarat Vasile Miriuţă în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

FC U Craiova, 2-0 cu Petrolul 

FC U Craiova a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti, în primul meci al etapei a 21-a din Superligă. Portarul Zima a gafat colosal la golul al doilea.

Craiova a avut o şansă bună de gol în minutul 10, când Blidar a reluat din voleu, dar Zima a avut o intervenţie excelentă. Ploieştenii au trecut pe lângă egalare în minutul 24, la ocazia lui Dumitriu. După zece minute Grozav i-a pasat în careu lui Musi, care a şutat din faţa porţii, însă Gurău a respins, refuzându-le golul oaspeţilor.

A fost apoi rândul craiovenilor să rateze, Blănuţă trimiţând în bară (mmin. 71). A urmat o nouă bară a gazdelor, prin Chiţu, apoi Omrani a trecut pe lângă egalare, dar finalul a adus şi al doilea gol al gazdelor. Portarul ploieştean Zima a degajat în spatele lui Blănuţă şi mingea s-a scurs în plasă.

FC U Craiova, care este pe locul 9 în campionat, cu 27 de puncte, urmată în clasament de Petrolul, locul 10, cu acelaşi număr de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele