Ultima oră
COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României

COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României
Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României

Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României
LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii” LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii”
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă
VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive

Verdict clar în cazul lui Radu Drăguşin, după meciul mare făcut în Premier League. ”Nu cred că trebuie să aibă răbdare” | EXCLUSIV

Stranieri Publicat pe 12 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21521439/1/dragusin.jpg

Tottenham s-a impus duminică, scor 4-0, în faţa lui Aston Villa, într-un meci al etapei a 28-a din Premier League. Radu Drăguşin a jucat aproape întreaga repriză secundă.

După o primă repriză fără ocazii şi fără goluri, Ange Postecoglou a fost nevoit să schimbe în apărare, după accidentarea lui Micky van de Ven. Radu Drăguşin l-a înlocuit pe olandez şi a făcut-o excelent, Spurs reuşind să plece de pe terenul lui Villa fără gol primit.

Într-o intervenţie telefonică la Fotbal Show, Ladislau Boloni vorbit despre viitorul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Antrenorul lui Metz a dezbătut şi problema jucătorilor de bază de la echipa naţională, cu puţine minute la formaţiile lor din afară.

”Cred că la o echipa naţionala valoarea trebuie căutată, dar acest Campionat European va avea un anumit timp de pregătire pentru acest lucru. Sigur, ideal ar fi să şi joace în campionatul lor, dar dacă nu, eu cred că pregătirea înaintea Campionatului European dă posibilitatea pentru antrenor să îşi recupereze valorile sale.

Un tânăr aşa îşi demonstrează valoarea. Când rezistă la dueluri fizice, la nivelul competiţiei. Să joci în Anglia este foarte dificil. Noi am vândut jucători în Franţa, în Anglia, iar acum nu le merge bine. Doar valorile foarte mari pot intra direct să joace. Dacă a ajuns acolo, are valoare, doar că el trebuie să demonstreze această valoare în condiţii mai exigente. Deocamdată îşi face ucenicia.

Răbdare nu cred că trebuie să aibă. Trebuie să rupă tot acolo, unde ajung doar cei mai buni. Întrebaţi-l pe Dan Petrescu. El a plecat din Italia de la o echipa mediocră şi a jucat în Anglia meci de meci. Părerea mea este că un tânăr devine fotbalist când are două sezoane legate la o echipă. Nu să joci 4 meciuri, apoi 20 de meciuri, câte 10 minute. Aceştia nu sunt neapărat vedete”, a declarat Boloni, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele