Ultima oră
Claudiu Keşeru a explicat legătura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj: „Mariajul perfect” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru a explicat legătura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj: „Mariajul perfect” | EXCLUSIV
Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion” Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion”
A fost lucrat Adi Mutu de jucătorii străini ai CFR-ului? ”Am vorbit cu oameni din cadrul echipei!” | VIDEO EXCLUSIV A fost lucrat Adi Mutu de jucătorii străini ai CFR-ului? ”Am vorbit cu oameni din cadrul echipei!” | VIDEO EXCLUSIV
Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Farul - Sepsi 0-2, în direct la Prima Sport 1! Safranko face ”dubla” VIDEO | Farul - Sepsi 0-2, în direct la Prima Sport 1! Safranko face ”dubla”
VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz

Victorii pentru Aston Villa şi Crystal Palace, în etapa 34 din Premier League

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21566127/1/aston.jpg

Aston Villa a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Bournemouth, în etapa a 34-a din Premier League. Într-un alt meci al etapei, Crystal Palace a învins pe West Ham United, scor 5-2.

Aston Villa s-a impus pe Villa Park deşi a fost condusă cu 1-0, din minutul 31, când Dominic Solanke a transformat un penalti pentru oaspeţi. Gazdele au egalat prin Morgan Rogers, în minutul 45+1, din pasa lui Leon Bailey. După pauză, golgeterul gazdelor, Ollie Watkins a intrat în rol de servant şi a pasat la golurile lui Moussa Diaby (min. 57) şi Leon Bailey (min. 78), iar elevii lui Unai Emery s-au impus cu 3-1.

Într-un alt meci, pe Selhurst Park, Crystal Palace s-a impus în derby-ul londonez cu West Ham United. Gazdele conduceau cu 4-0 după o jumătate de oră. Michael Olise a deschis scorul, în minutul 7, apoi Eberechi Eze a făcut 2-0 (min. 16), Emerson a înscris în propria poartă pentru 3-0 (min. 20), apoi Jean-Philippe Mateta a dus avantajul lui Crystal Palace la 4-0 cu golul din minutul 31. Michail Antonio a redus din diferenţă în minutul 40, Mateta a înscris pentru 5-1 (min. 64), iar autogolul lui Tyrick Mitchell (min. 89) a stabilit scorul final, 5-2 pentru Crystal Palace, care a trecut pe locul 14, cu 36 de puncte.

În clasamentul din Premier League, Aston Villa ocupă poziţia a 4-a, cu 66 de puncte, Bournemouth se află pe 13, cu 42 de puncte, iar West Ham e pe 8, cu 48 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele