Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

VIDEO ǀ ”Am mai trăit filmul acesta”. Final de sezon foarte complicat pentru Toni Petrea

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21116137/2/petrea.jpg

Petrolul Ploieşti a învins în deplasare formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii.

Cei de la Petrolul au trecut pe primul loc în play-out, cu 34 de puncte, iar Chindia este pe locul 7, cu 22 de puncte, rămânând în zona periculoasă.

Toni Petrea s-a declarat îngrijorat de situaţia din clasament şi a punctat faptul că situaţia Chindiei se înrăutăţeşte.

"Am mai trăit filmul ăsta şi cu Hermannstadt. A fost la fel, după o partidă pe care am controlat-o. Chiar nu găsesc explicaţii de ce nu reuşim să ţinem de rezultat după ce intri cu 1-0 la pauză, apoi imediat avem ocazia să facem 2-0.

Dar nu am avut şansă, apoi ne-am văzut egalaţi şi cu al doilea gol primit. Situaţia noastră se înrăutăţeşte, acum nu mai suntem la mâna noastră, aşa cum eram înainte de acest meci.

Mai avem două jocuri grele, dar trebuie să credem până la final. Nu vreu să zic că golurile lor sunt cadouri, nu le-am revăzut”
, a declarat Petrea, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt