Ultima oră
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum

VIDEO | Asta înseamnă să pui suflet! S-a spart seria nefastă la FC Argeş. Jucătorii, în lacrimi!

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21098135/2/jucatori-fc-arges.png

FC Argeş a învins pe teren propriu, formaţia Chindia Târgovişte, scor 1-0, în ultimul meci al etapei a patra din play-out-ul Superligii. Pentru piteşteni a fost primul succes în campionat, după aproape 6 luni.

Imediat după fluierul de final, jucătorii şi staff-ul au început o mică sărbătoare pe teren, iar o parte aveau lacrimi în ochi, semn care arată câtă suferinţă a fost în cadrul echipei în această perioadă.

La Piteşti, unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 19, când Calcan a executat o lovitură liberă centrând în careu, iar Grigore Turda a reluat cu o lovitură de cap în poarta lui Căbuz.

FC Argeş se află la prima victorie şi la primul gol marcat în play-out. Piteştenii au 17 puncte şi sunt pe locul 9, penultimul. Chindia, cu 19 puncte, ocupă locul 7.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele