Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

VIDEO ǀ Atalanta – Inter, 2-3! Dublă pentru Dzeko, gol şi autogol pentru Palomino

Inter Publicat pe 13 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/20918837/1/profimedia-0737200386.jpg

Atalanta – Inter, primul meci al zilei de duminică din Serie A, etapa a 15-a, transmis în direct de către Prima Sport 1, s-a terminat cu victoria oaspeţilor, scor 2-3.

Partida a început în favoarea gazdelor. În minutul 25, Lookman l-a învins pe Onana cu o execuţie aproape din vinclu de la punctul cu VAR. Fostul portar al Ajaxului nu a putut face nimic, deşi a ghicit colţul.

Servit de Lautaro Martinez şi profitând de o gafă în defensiva adversă, Dzeko şi-a arătat experienţa şi a readus egalarea pentru milanezi, marcând ca un veritabil atacant de careu.

Acelaşi Dzeko a mai lovit o dată, în minutul 56, când a fost servit de Dimarco, moment al jocului în care bosniacul şi-a trecut în cont dubla.

Palomino a adus liniştea fără să vrea pentru Inter în minutul 61, când fundaşul Atalantei şi-a introdus cu capul mingea în proprie poartă.

Tot Palomino, în minutul 77, a reuşit cu golul său să îşi mai spele din păcate, însă fără ca echipa sa să mai salveze măcar un punct. Onana a fost din nou pe minge, însă nu a putut opri golul care a stabilit scorul final al partidei: Atalanta – Inter, 2-3.

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele