Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

Veste fabuloasă din Italia! Dennis Man, aproape de un transfer ireal

Stranieri Publicat pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21497770/1/parma-dennis-man.jpg

Mijlocaşul Dennis Man traversează o perioadă excelentă la Parma, iar echipa italiană are şanse mari să promoveze în Serie A la finalul sezonului. Parma se află pe primul loc în Serie B, iar cel mai bun marcator al formaţiei este chiar Dennis Man, cu 12 goluri şi 6 assist-uri, în 24 de meciuri, în toate competiţiile.

Dacă echipa din ”Cizmă” reuşeşte să promoveze la finalul sezonului, ceea ce este destul de probabil, FCSB ar avea de câştigat şi ea. Mai exact, când FCSB l-a cedat pe mijlocaşul român, în schimbul a 11 milioane de euro, a adăugat şi bonusuri în valoare de 2 milioane de euro. Dintre acestea doar două mai sunt realizabile în acest moment şi două au picat.

Dennis Man, la Inter? 

Cu toate acestea, recent, în presa din Italia a început să se vorbească despre posibilitatea ca Man să ajungă în Serie A în urma unui transfer, la Inter!

Atacantul român de la Parma are 25 de ani şi pare pregătit pentru un salt mare: În sezonul viitor, Inter îl va avea în lot şi pe Carboni, care se va întoarce de la împrumutul la Monza. Atunci, el şi Man ar putea forma piesele pe care să se construiască atacul”, a notat publicaţia BlastingNews.

Dennis Man, tot mai lăudat

Zilele trecute, Gazetta dello Sport a lăudat forma românului din acest sezon şi l-a numit ”magician”. Italienii consideră că este cea mai mare surpriză a sezonului pentru Parma.

”Te ţinteşte, te driblează şi înaintează în bandă, plasează un assist delicios în mijlocul zonei sau termină acţiunea şi îl bate pe portarul advers cu un lob încântător sau o lovitură otrăvitoare în diagonală.

Dacă nici el nu e magician... creşterea lui Dennis Man e probabil cea mai bună surpriză a sezonului pentru Parma”, au relatat cei de la Gazzetta dello Sport, potrivit parmalive.com.

  • 5 milioane de euro este cota jucătorului român, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 
  • 12 goluri şi 6 assist-uri are Dennis Man în 24 de meciuri în tricoul Parmei, în toate competiţiile.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele