Ultima oră
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum
Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor
Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe
Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia
Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi” Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi”

VIDEO | Bogdan Vintilă produce bucurie la Piteşti. ”Suntem mai încrezători, am văzut că se poate”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21130094/1/fc-arges-petrolul-ploiesti-play-out-superliga-superbet-19-05-2023.jpg

FC Argeş a învins vineri, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din ultima etapă a play-out-ului din Superligă. FC Argeş va juca barajul pentru menţinerea în Superligă.

Formaţia din Trivale a reuşit sub bagheta lui Toni Petrea salvarea de la retrogradarea directă şi va juca baraj de menţinere cu Oţelul Galaţi sau Dinamo.

”Nu am ştiut nimic până la final, am fost conectat doar la meciul nostru. Trăim periculos de când am venit eu aici, cel puţin. Mă bucur că am reuşit să mai avem o şansă să rămânem în Liga 1. Încă nu am rezolvat nimic. Ca antrenor ai aceleaşi trăiri, indiferent de echipă.

Suntem mai încrezători, am văzut că se poate şi că atunci când ai atitudinea din seara asta poţi câştiga. Mâine avem antrenament. Duminică au liber jucătorii şi de luni ne apucăm de treabă”
, a explicat Vintilă, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele