Ultima oră
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90

VIDEO | Câştigarea Cupei României, obiectivul Stelei în acest sezon! Anunţul comandantului CSA despre promovarea în Liga 1

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 23 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20257962/1/bichir.jpg

CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar 'roş-albaştrii' nu vor putea să avanseze în Liga 1 la finalul sezonului 2021-2022, întrucât clubul nu şi-a schimbat statutul juridic. Contractul antrenorului Daniel Opriţa a fost prelungit, iar obiectivele Stelei sunt câştigarea Cupei României şi clasarea între primele patru echipe din Liga 2.

Comandantul CSA Steaua, Ştefan Răzvan Bichir, a explicat de ce promovarea în Liga 1 nu putea fi un obiectiv viabil în acest sezon.

FRF a informat că Legea Sportului în vigoare nu prevede posibilitatea cluburilor de drept public de a fi membre ale ligilor profesioniste. Chiar dacă UEFA permite participarea echipelor departamentale în cupele europene, Steaua nu poate evolua în Liga 1 sub actuala formă (sub tutela MApN).

Liga 2, ediţia 2021-2022, va începe la data de 31 iulie. Cele mai importante meciuri vor fi transmise în direct pe canalele Look Sport.

"Obiectivele pe care ni le-am propus sunt foarte ambiţioase, dar credem că sunt de nivelul clubului Steaua: câştigarea Cupei României şi clasarea la finalul campionatului între primele patru echipe. De asemenea, un obiectiv foarte important este dezvoltarea centrului de copii şi juniori.

Ştim că aşteptările suporterilor sunt foarte mari în privinţa echipei de fotbal. Din respect pentru ei şi pentru tradiţia din spatele brandului Steaua, ne-am fi dorit să promovăm în primul eşalon chiar din acest sezon. Din păcate, trebuie să fim realişti şi oneşti. Recunoaştem că nu putem fixa ca obiectiv promovarea la finalul sezonului actual din două motive: 1) nu cred că vom reuşi să îndeplinim condiţiile din Legea Sportului până la termenul limită; 2) nu ne putem permite să facem paşi pripiţi şi să repetăm greşelile din trecut. Nu vrem să ne întoarcem cu mulţi, mulţi ani în urmă. Avem nevoie de timp pentru a consolida echipa şi pentru a găsi cele mai bune soluţii. Sunt convins că vom găsi sprijinul investitorilor serioşi din zona de business", a spus Ştefan Răzvan Bichir, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele