Ultima oră
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras

VIDEO | Câştigarea Cupei României, obiectivul Stelei în acest sezon! Anunţul comandantului CSA despre promovarea în Liga 1

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 23 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20257962/1/bichir.jpg

CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar 'roş-albaştrii' nu vor putea să avanseze în Liga 1 la finalul sezonului 2021-2022, întrucât clubul nu şi-a schimbat statutul juridic. Contractul antrenorului Daniel Opriţa a fost prelungit, iar obiectivele Stelei sunt câştigarea Cupei României şi clasarea între primele patru echipe din Liga 2.

Comandantul CSA Steaua, Ştefan Răzvan Bichir, a explicat de ce promovarea în Liga 1 nu putea fi un obiectiv viabil în acest sezon.

FRF a informat că Legea Sportului în vigoare nu prevede posibilitatea cluburilor de drept public de a fi membre ale ligilor profesioniste. Chiar dacă UEFA permite participarea echipelor departamentale în cupele europene, Steaua nu poate evolua în Liga 1 sub actuala formă (sub tutela MApN).

Liga 2, ediţia 2021-2022, va începe la data de 31 iulie. Cele mai importante meciuri vor fi transmise în direct pe canalele Look Sport.

"Obiectivele pe care ni le-am propus sunt foarte ambiţioase, dar credem că sunt de nivelul clubului Steaua: câştigarea Cupei României şi clasarea la finalul campionatului între primele patru echipe. De asemenea, un obiectiv foarte important este dezvoltarea centrului de copii şi juniori.

Ştim că aşteptările suporterilor sunt foarte mari în privinţa echipei de fotbal. Din respect pentru ei şi pentru tradiţia din spatele brandului Steaua, ne-am fi dorit să promovăm în primul eşalon chiar din acest sezon. Din păcate, trebuie să fim realişti şi oneşti. Recunoaştem că nu putem fixa ca obiectiv promovarea la finalul sezonului actual din două motive: 1) nu cred că vom reuşi să îndeplinim condiţiile din Legea Sportului până la termenul limită; 2) nu ne putem permite să facem paşi pripiţi şi să repetăm greşelile din trecut. Nu vrem să ne întoarcem cu mulţi, mulţi ani în urmă. Avem nevoie de timp pentru a consolida echipa şi pentru a găsi cele mai bune soluţii. Sunt convins că vom găsi sprijinul investitorilor serioşi din zona de business", a spus Ştefan Răzvan Bichir, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele