VIDEO |CFR CLUJ, VICTORIE MARE CU LAZIO. CAMPIONII ROMÂNIEI AU REVENIT DE LA 0-1 ȘI AU OBȚINUT UN PRIM SUCCES ÎN EUROPA LEAGUE - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

VIDEO |CFR CLUJ, VICTORIE MARE CU LAZIO. CAMPIONII ROMÂNIEI AU REVENIT DE LA 0-1 ȘI AU OBȚINUT UN PRIM SUCCES ÎN EUROPA LEAGUE

CFR Cluj a debutat cu o victorie în grupa E din cadrul Europa League, 2-1 cu Lazio, în Gruia. Grație acestui succes, campionii României conduc în clasamentul provizoriu al grupei, profitând de remiza înregistrată în celălalt meci, între Rennes și Celtic Glasgow (1-1)

În direct pe Look PLUS, italienii au început mai bine și au ratat o primă situație importantă în minutul 11, dar Arlauskis a avut o intervenție excelentă în fața lui Milinkovic-Savic. Replica clujenilor a venit prin Djokovic, care a încercat o foarfecă în minutul 23, dar a trimis alături.

Două minute mai târziu, Bastos a marcat după un corner, iar sarcina CFR-ului devenea și mai dificilă. Și tot Lazio, prin Lazzari (minutul 30) și Milinkovic-Savic (45), au ratat ocaziile primei reprize, una pe care au controlat-o. Însă cei care au înscris, între cele două faze, ai fost tot campionii României care au reușit să egaleze, la o fază la care Djokovic a fost faultat de Leiva în careu, iar Deac a transformat cu siguranță lovitura de pedeapsă (minutul 41).

Dan Petrescu a mutat la pauză și l-a scos pe Traore, ca și inexistent în prima parte a jocului, înlocuindu-l cu Omrani și CFR Cluj. Și dacă prima repriză le-a aparținut clar italienilor, clujenii au controlat-o autoritar pe a doua. Omrani a dat semnalul de luptă, în debutul reprizei secunde. Mai întâi, francezul a ratat o ocazie imensă, singur cu Strakosha, în minutul 52, iar în minutul 75 a marcat pentru 2-1, la capătul unei faze spectaculoase. Atunci, Păun i-a pasat excelent francezului, iar acesta a șutat în transversală, după care mingea i-a revenit și a trimis-o cu capul în plasa porții laziale, la o fază la care defensiva italiană s-a bâlbâit în lanț.

Până la final, CFR a mai ratat o ocazie prin Deac, în minutul 88, însă internaționalul clujean a reluat imprecis cu capul o centrare venită de la Culio. Și chiar dacă Lazio a încercat să amenințe poarta lui Arlauskis, campionii României au rezistat până la final și au reușit să-și treacă în acest fel în cont primele trei puncte în grupă.

Tot azi și tot în grupa E, Rennes și Celtic Glasgow au terminat la egalitate, 1-1. Etapa viitoare, CFR Cluj va juca la Glasgow cu Celtic, pe 3 octombrie în timp ce italienii vor primi vizita echipei franceze Rennes.

Un comentariu pentru “VIDEO |CFR CLUJ, VICTORIE MARE CU LAZIO. CAMPIONII ROMÂNIEI AU REVENIT DE LA 0-1 ȘI AU OBȚINUT UN PRIM SUCCES ÎN EUROPA LEAGUE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine