Ultima oră
VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie
Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor
Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă

VIDEO | Concordia Chiajna - Dumbrăviţa 0-2. Oaspeţii au dat lovitura în finalul partidei

Liga II Publicat pe 7 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21515538/1/concordia-chiajna-csc-dumbravita-liga-2-20-08-2022.jpg

CSC Dumbrăviţa a învins joi, în deplasare, scor 2-0, formaţia Concordia Chiajna, în etapa a 18-a din Liga 2.

La Chiajna scorul a fost deschis în minutul 87, de către Paulevici, din pasa lui Bruce Nortey, după o greşeală mare a lui Scarlatache. În minutul 90+3 Martinov a fost faultat în careu de către Pîrvulescu, acesta a primit direct cartonaşul roşu, iar Ghinescu a transformat cu siguranţă aducând oaspeţilor majorarea diferenţei.

CSC Dumbrăviţa s-a impus cu 2-0 şi a reuşit astfel să întrerupă seria consecutivă a celor 7 meciuri fără victorie şi fără gol marcat.

Concordia şi Dumbrăviţa sunt vecine în clasament, cu câte 22 de puncte. Chiajna ocupă locul 12, în timp ce Dumbrăviţa se află pe 13.

Concordia Chiajna - Dumbrăviţa 0-2 (Paulevici D. 88', Ghinescu R. (p) 90+4')

Echipele de start:

  • Concordia Chiajna: Oncescu – Corbu, Scarlatache, Ispas, Pîrvulescu – Lazăr, Codrea – Torje, Roşu, Ghimfus – Bălan
  • Rezerve: Mitrovic, Dumbravă, Stănică, Dima, Gogescu, Vrdoljak, Burcea, Hlistei, Cocoş
  •  
  • CSC Dumbrăviţa: Toroc – Morariu, Zurbagiu, Salhi, Ghinescu – Răuţă, Martinov – Ristin, Ekmekci, Şofran – Paulevici
  • Rezerve: Trifon, Moţiu, Gladun, Băluţoiu, Olaru, Paleacu, Gavra, Tismonar, Nortey

Min. 90+5: Final de meci! 

Min. 90+4: GOOOL marcat de Dumbrăviţa! Pîrvulescu a fost eliminat, după ce a faultat din postură de ultim apărător, în careu. Ghinescu a transformat fără probleme de la punctul cu var.

Min. 88: GOOOL marcat de Dumbrăviţa! Oaspeţii au dat lovitura în finalul partidei, după ce Nortey l-a servit pe Paulevici, în urma unei greşeli mari a lui Scarlatache.

Min. 55: Două ocazii mari pentru Chiajna! În primă fază Toroc a avut o intervenţie senzaţională în faţa lui Ghimfuş, ca mai apoi Codrea să rateze din câţiva metri.

Min. 42: Ocazie mare petru Dumbrăviţa! Ekmekci a trimis în plasa laterală dintr-o poziţie bună.

Min. 39: Ocazie mare pentru Chiajna! Torje a centrat din lovitură liberă, dar mingea reluată cu capul de Codrea a trecut pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida! 

__________________________________________________________________________________________________

După 17 etape disputate, Concordia Chiajna se află pe locul 12, cu 22 de puncte. Ilfovenii au pierdut ambele partide de la reluarea ligii secunde, 2-1 pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamţ, şi 2-0 în deplasarea de la Bucureşti, cu Metaloglobus.

De cealaltă parte, Dumbrăviţa vine după 2 înfrângeri cu acelaşi scor, 2-0 cu Unirea Slobozia şi Ceahlăul Piatra Neamţ. Bănăţenii ocupă locul 16, cu 19 puncte acumulate după 17 partide.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria Concordiei, scor 3-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele