VIDEO | DAN PETRESCU A GĂSIT VINOVATUL PENTRU EGALUL CU CELTIC. CE SPUNE DESPRE GOLUL SCOȚIENILOR - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

VIDEO | DAN PETRESCU A GĂSIT VINOVATUL PENTRU EGALUL CU CELTIC. CE SPUNE DESPRE GOLUL SCOȚIENILOR

 

CFR Cluj nu a putut să treacă de Celtic, 1-1, în Gruia, iar scoțienii păstrează prima șansă pentru calificarea în play-off-ul UEFA Champions League. Dan Petrescu crede că echipa sa ar fi meritat mai mult și spune că rezultatul e nemeritat. Antrenorul campioanei știe și ce i-a lipsit echipei ca să se impună. „La un meci cu Celtic, ai nevoie de noroc. La fazele fixe, mingea nu voia să intre. Burcă a ratat incredibil. Omrani, la fel. Țucudean a intrat foarte bine”, a punctat Petrescu.

Chiar și așa, CFR Cluj s-ar fi putut impune, mai spune el, însă scoțienii au marcat cu multă șansă și cu ajutorul arbitrului, sârbul Srdjan Jovanovic. „Însă din păcate, golul pe care l-am primit primit a fost precedat de două faulturi clare. La televizor nu s-a văzut. Noi ne-am oprit la acea fază, dar ei au profitat, ne-au surprins și au marcat”, a adăugat Dan Petrescu.

Returul, Celtic Glasgow – CFR Cluj, se joacă marți, 13 august, de la ora 21:45, în direct pe LOOK PLUS. Meciul va conta pentru manșa secundă a turului 3 preliminar UEFA Champions League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine