Ultima oră
VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia
VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie
VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League
Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi” Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi”
Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit” Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit”
Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare” Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare”

VIDEO | DAN PETRESCU, MULŢUMIT DUPĂ EGALUL CU DINAMO. „BURSUCUL” AR FI VRUT PENALTY CEL PUŢIN LA PĂUN

Video Publicat pe 10 nov 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231956/1/petrescu-1.jpg

Dinamo şi CFR Cluj s-au încurcat reciproc (0-0), dar Dan Petrescu este mulţumit de acest rezultat. Asta deşi CFR ar fi putut să beneficieze de două lovituri de la 11 metri, după ce Costache, în prima repriză, şi Păun, în partea a doua a meciului, au fost faultaţi în careu de adversarii lor. Dan Petrescu a adus în discuţie doar faza la care Păun a fost oprit neregulamentar, dar a evitat să-l critice pe Ovidiu Haţegan.

„Am jucat împotriva unei echipe care acasă a câştigat aproape toate meciurile. A făcut spectacol cu Viitorul şi cu Gaz Metan. Era important să nu facem cadouri şi să nu greşim. Pe finalul primei repriză, am pierdut din moral după acea bară. În repriza a doua, nu ştiu să fi avut Dinamo un şut. Am înţeles că am avut un penalty clar la Păun şi am mai avut trei sau patru ocazii. Dacă marcam, victoria era meritată. Nu avem ce să îi reproşăm arbitrului, a avut un meci bun~, a spus „Super Dan” la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele