Ultima oră
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc
Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii” Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii”
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”

VIDEO | Dezastru perpetuu pentru Lyon. Fosta campioană a Franţei rămâne pe ultimul loc

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21400376/1/lyo-lil.jpg

Olympique Lyon a fost învinsă pe teren propriu, de echipa OSC Lille, scor 2-0, în ultima partidă a etapei a 13-a din campionatul Franţei.

Golurile au fost marcate de David (28) şi Santos (32).

În clasament, Lyon este pe ultimul loc în clasament, cu o singură victorie în acest sezon, în timp ce OSC Lille este pe locul 4.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele