Ultima oră
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A
Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi
Ultimă oră! Transferul lui Coman în Qatar, prăbuşit? Becali a făcut anunţul: ”Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”

Ultimă oră! Transferul lui Coman în Qatar, prăbuşit? Becali a făcut anunţul: ”Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Dinamo - Hermannstadt 2-0. 'Roş-albii' au scăpat de retrogradarea directă, după a patra victorie la rând. Anton a reuşit o 'dublă' din penalty

Dinamo Publicat pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

Dinamo a câştigat meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 2-0, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Sibienii au jucat în inferioritate numerică din minutul 32, după eliminarea lui Ionuţ Stoica.

În urma acestei victorii, a patra la rând, Dinamo nu mai riscă retrogradarea directă în Liga 2.

Paul Anton a înscris două goluri din penalty, în minutele 34 şi 90+3.

Hermannstadt rămâne pe loc retrogradabil, cu două etape înainte de finalul play-out-ului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20163661/17/clasament-dinamo.jpg


Dinamo - Hermannstadt 2-0 (Anton 34' - penalty, 90+3' - penalty), pe Look Sport+

  • Dinamo: Eşanu – Albentosa, Puljic, Bejan – St. Filip, Anton, Gol, Achim, Sorescu (cpt) – Nemec (Blejdea 68'), Mihaiu (Fabbrini 58').
  • Hermannstadt: Figueiredo – Scarlatache, Viera, Stoica, Opruţ – Petrescu (cpt), Pires, Addae (Mayoral 64'), Vodă (Belu Iordache 28') – Aosman (Măţel 46') – Aralica (Yazalde 46').

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! 2-0 pentru Dinamo, care scapă de grijile retrogradării.

Min. 90+3: GOL pentru Dinamo! 2-0! A înscris Paul Anton de la 11 metri.

Min. 90+2: Penalty pentru Dinamo! Fabbrini i-a depăşit pe Măţel şi Belu Iordache, apoi a fost împins în careu.

Min. 68: Schimbare la Dinamo! A ieşit Nemec, a intrat Blejdea.

Min. 67: Ocazie pentru Dinamo! Anton a executat înşelător o lovitură liberă, iar portarul Figueiredo a respins mingea în corner.

Min. 64: Schimbare la Hermannstadt: a ieşit Addae, a intrat Mayoral.

Min. 58: Schimbare la Dinamo: a ieşit Mihaiu, a intrat Fabbrini.

Min. 56: Ocazie mare pentru Dinamo! În urma unui corner, Bejan a şutat din câţiva metri, dar portarul Figueiredo a respins mingea.

Min. 51: Cartonaş galben pentru Bejan (Dinamo)!

Min. 46: A început repriza a doua! Dublă schimbare la Hermannstadt: au ieşit Aosman şi Aralica, au intrat Măţel şi Yazalde.

Min. 45+2: Final de primă repriză! 1-0 pentru Dinamo!

Min. 45: Cartonaşe galbene pentru Gol şi Sorescu de la Dinamo, respectiv Aosman de la Hermannstadt, după un conflict la mijlocul terenului.

Min. 34: GOL pentru Dinamo! 1-0! A înscris Paul Anton de la 11 metri.

Min. 32: Penalty pentru Dinamo! Mihaiu a fost faultat în careu de către Stoica. Fundaşul de la Hermannstadt a fost eliminat!

Min. 28: Schimbare la Hermannstadt! A ieşit Vodă, a intrat Belu Iordache.

Min. 23: Ocazie mare pentru Dinamo! În urma unui corner, Bejan a trimis o lovitură de cap din careu, dar mingea a fost respinsă de pe linia porţii de către Addae.

*Înainte de startul partidei, a fost un moment de reculegere pentru a-l comemora pe Patrick Ekeng,

Min. 1: Ocazie imensă pentru Hermannstadt! Aralica a scăpat singur cu portarul, dar a şutat pe lângă poartă.

UPDATE 21:15 A început meciul din 'Groapă'!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20163661/2/clasament-dinamo-inainte.jpg

Dinamo se află într-o creştere clară de formă, bifând trei victorii la rând. A urcat peste locurile retrogradabile sau de baraj, iar acum se pregăteşte pentru jocul din etapa a 7-a a play-out-ului, cu Hermannstadt. Confruntarea se vede pe Look Sport +, sâmbătă de la 21:15.

Dinamo a câştigat ultimele trei partide: 2-0 cu Voluntari, 2-1 cu Viitorul şi 2-1 cu Poli Iaşi. De partea cealaltă, sibienii au remizat cu Viitorul, 0-0, în runda precedentă. Dinamo se clasează acum pe locul 5, cu 24 de puncte, în timp ce Hermannstadt e pe penultomul loc, cu 20 de puncte.

În sezonul regulat, în ”Ştefan cel Mare” scorul a fost egal, 0-0, în timp ce la retur victoria a aprţinut ”câinilor”, 2-0.

Dinamo, victorie la limită cu Poli Iaşi şi salt peste locurile din zona roşie 

Dinamo a câştigat meciul din deplasare cu Poli Iaşi, scor 2-1, în etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. ‘Roş-albii’ au trei victorii la rând şi au ieşit din zona retrogradării. Antrenorul Dusan Uhrin a declarat că a schimbat mentalitatea jucătorilor.

Dinamo a deschis scorul în minutul 21, după acţiunea superbă a lui Deian Sorescu. Scorul la pauză a fost egal, după reuşita lui Dzenan Zajmovic din minutul 42, în urma unui corner.

Jonathan Morsay, introdus pe teren în debutul reprizei secunde, a înscris în minutul 54, după ce a scăpat singur cu portarul Brânză.

Dinamo are trei victorii la rând în play-out şi a urcat pe locul 11 în clasament.

"Prima repriză a fost foarte dificilă pentru noi, dar în repriza a doua am jucat mai bine. Le-am spus jucătorilor la pauză că trebuie să menţinem ritmul ridicat. Trebuie să luăm trei puncte şi în etapa viitoare, cu Hermannstadt.

Am avut probleme în apărare, n-am reuşit să-l marcăm bine pe numărul 9 de la Iaşi. În repriza a doua, a crescut nivel de încredere în rândul jucătorilor. Am avut puţin noroc, sunt bucuros pentru Morsay că a înscris. Sunt fericit pentru acest rezultat, nu vreau să vorbesc despre bonusuri. Noi jucăm pentru a ne simţi mai bine după fiecare meci.

Trei victorii la rând, sunt fericit. Urmează un meci dificil, cu Hermannstadt. Va fi şi meciul de Cupă, e un program foarte încărcat. Cred că am schimbat puţin mentalitatea şi este suficient. Dar nu e terminat sezonul, nu am rezolvat nimic, mai avem trei meciuri grele”, a spus Dusan Uhrin.

Echipele probabile:

  • Dinamo: Eşanu - Bejan, Puljic, Albentosa - Sorescu, Achim, Anton, Gol, Filip – Mihaiu, Nemec  
  • Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache, Viera, I. Stoica, Opruţ – C. Belu, Dâlbea, Addae, P. Petrescu – A. Sîntean, Yazalde  
mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele