Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21563305/1/sc-otelul-galati-fc-universitatea-cluj-cupa-romaniei-betano-semifinala-18-04-2024-1.jpg

Oţelul Galaţi a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Universitatea Cluj, în semifinalele Cupei României.

Gălăţenii s-au calificat pentru a doua oară în istorie în finala competiţiei.

Dorinel Munteanu a avut un discurs manifest după calificare. Antrenorul Oţelului a cerut sprijin financiar pentru echipa ce are unul din cele mai mici bugete din prima ligă.

”Eu cred că am câştigat pe merit. Mă bucur pentru tot Galaţiul, pentru suporterii noştri, pentru toţi oamenii care iubesc această echipă.

Aceşti jucători merită mai mult sprijin, din toate punctele de vedere. De trei ani, încercăm să ne autodepăşim şi să obţinem performanţe.

La pauză, am avut cu jucătorii o discuţie mai bărbătească, le-am spus că, dacă menţinem acelaşi ritm din ultimele 20 de minute, nu putem să câştigăm.

Sper să nu ne oprim aici, din punct de vedere sportiv. Din alt punct de vedere, financiar, sper să fie mai bine anul viitor.

Va fi un meci greu împotriva Corvinului, dar mai avem meciuri grele până atunci în campionat. Din punct de vedere sportiv, profesional, suntem pregătiţi de Europa, dar ne lipseşte partea financiară. În fiecare dimineaţă mă trezesc
cu speranţa că vor veni oameni alături de echipă, în afară de actualii finanţatori, Consiliul Local, Primăria şi sponsorii”, a declarat Munteanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele