Ultima oră
VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida
Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka
Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”

VIDEO | Drăguşin e pe val! Gol în poarta liderului Inter! Execuţie excelentă cu capul

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 29 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21445863/1/dragusin.png

UPDATE: Meciul de la Genova a fost oprit pentru aproape zece minute după ce în minutul 13, din cauza fumigenelor, peste arena Luigi Ferraris s-a aşternut un fum gros, care punea în pericol funcţionarea corectă a sistemului VAR. După reluarea jocului, Genoa a avut o ocazie importantă, însă scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Arnautovic, în minutul 42.

Arbitrul a prelungit prima repriză cu nouă minute şi gazdele au profitat. Radu Drăguşin a înscris cu o lovitură de cap la un corner executat de Gudmundsson şi a adus egalarea pe tabelă. Inter a presat în repriza secundă, căutând golul victoriei, dar gazdele s-au apărat exact şi scorul final a fost 1-1. Inter este lider în Serie A, cu 45 de puncte, iar Genoa se află pe locul 12, cu 20 de puncte.

Radu Drăguşin a fost integralist la Genoa şi a încasat un cartonaş galben. George Puşcaş a rămas pe banca rezervelor.

Într-un alt meci al etapei, Lazio s-a impus cu 3-1 în faţa lui Frosinone. După o repriză albă, Soule a deschis scorul din penalti, pentru oaspeţi, în minutul 58. Lazio a întors rezultatul în numai două minute. Castellanos a egalat în minutul 70 şi Isaksen a adus gazdele în avantaj în minutul 72. Scorul final a fost stabilit de Patric, în minutul 84 şi s-a încheiat 3-1 pentru Lazio, care e pe locul 8, cu 27 de puncte.

-------------------------------------------------------

Radu Drăguşin a reuşit al doilea gol în Serie A! Fundaşul de 21 de ani a marcat pentru Genoa, în meciul cu Inter, din etapa cu numărul 18 a Seriei A.

Drăguşin a reluat cu capul mingea trimisă din corner de Gudmundsson. Portarul Sommer nu a putut interveni pentru a salva la execuţia internaţionalului român.

Echipele de start:

  • Genoa: Martinez – Drăguşin, Bani, De Winter – Sabelli, Frendrup, Badelj, Strootman, Martin – Ekuban, Gudmundsson
  • Inter: Sommer – Bisseck, Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Carlos Augusto – Thuram, Arnautovic

Informaţia momentului apărută în presa spaniolă! Barcelona forţează transferul lui Drăguşin

 

Presa din Spania a oferit, în această seară, o informaţie bombă! Oficialii Barcelonei îl vor neapărat pe Drăguşin şi au pregătite 30 de milioane de euro pentru transferul fundaşului român.

Suma ar putea fi totuşi prea mică, după ce oficialii de la Genoa ar refuzat, fără să stea pe gânduri, oferta de 25 de milioane de euro primită de la Atalanta.

 

De Drăguşin mai sunt interesate formaţii precum Napoli, Newcastle sau Tottenham. Dacă va pleca la Barcelona pe 30 de milioane de euro, fundaşul naţionalei ar deveni cel mai scump român din istorie. Recordul este deţinut de Adrian Mutu, care a ajuns, la începutul anilor 2000, la Chelsea pentru 19 milioane de euro.

”Informaţiile menţionate indică faptul că Barcelona ar avea 30 de milioane de euro pregătiţi pentru a-l semna pe Drăguşin, dar această sumă nu ar fi suficientă pentru a-i convinge pe cei de la Genoa să-şi lase unul dintre pilonii defensivi să plece”, a notat Mundo Deportivo.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele