Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Echilibru în repriza a doua! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Echilibru în repriza a doua! Franţa - Germania, de la ora 22:00
Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul" VIDEO Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul" VIDEO
Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO

VIDEO | Edi Iordănescu a ieşit la atac, după ce a fost criticat. "Faceţi socoteala şi vedeţi câte puncte am recuperat în total faţă de contracandidate"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20164591/4/edi-iordanescu.jpg

CFR Cluj şi-a consolidat primul loc în play-off-ul Ligii 1, după victoria din deplasare cu Academica Clinceni, scor 1-0, în etapa a 6-a, în direct pe Look Sport. Antrenorul Edi Iordănescu s-a declarat deranjat de criticile apărute în presă după eşecul cu Craiova.

În schimb, Edi Iordănescu acceptă criticile venite din partea tatălui său, Anghel Iordănescu, privind comportamentul vulcanic pe banca tehnică.

CFR Cluj are 5 puncte avans faţă de FCSB în fruntea play-off-ului, cel puţin până la încheierea meciului ‘roş-albaştrilor’ la Botoşani.

"Am avut o dublă deplasare, cu FCSB şi Clinceni, două meciuri foarte grele, ne-am întors cu 4 puncte. Este satisfăcător, ne aşteptam la un meci foarte greu. Un adversar care a învins atât FCSB, cât şi Craiova. Aţi văzut 5 schimbări în primul ‘11’, am apelat la sistemul de rotaţie iar. Am luat în calcul timpul foarte scurt de recuperare, căldura, ora. Echipa a răspuns bine, o atitudine foarte bună. Salut eficienţa într-o anumită măsură, dar am avut şi alte ocazii şi puteam să ‘omorâm’ meciul mai repede. Dar rămânem în fotoliul de lider.

M-a surprins neplăcut când am văzut că am primit acele două goluri la meciul cu Craiova din faze fixe. Toată lumea a început să comenteze, în condiţiile în care 10 meciuri nu primisem gol. Repede în România se trece de la o extremă la alta, aştept şi acum să curgă cerneala. Am văzut că sunt cronometrat şi cât stau pe bancă, când mă ridic. Mulţumesc lui Dumnezeu că n-am pierdut un nasture, cred că şi asta s-ar comenta.

Ştiu să respect opiniile, îmi însuşesc şi criticile, dar cele obiective, nu cele gratuite, nu răutăţile. Respect, dar nu le iau în seamă. Din decembrie, de când am venit, echipa este la plus 11 puncte faţă de FCSB şi plus 15 faţă de Craiova. Faceţi socoteala şi vedeţi câte puncte am recuperat în total faţă de contracandidate, în condiţiile în care pe parcurs am câştigat şi un trofeu. Când am venit, presa spunea despre echipă că e terminată, că nu mai are nicio şansă, că e schimb de generaţii, că nu mai poate. Suntem pe primul loc, avem un final foarte greu de sezon, nu suntem siguri de nimic. Ducem lupta până la capăt, dar, când facem analize, să vedem lucrurile în complexitatea lor, nu să scoatem lucruri ieftine.

De la tatăl meu îmi însuşesc criticile. Are dreptate. Din păcate, miza e foarte mare, sunt mai vulcanic pe margine, trăiesc meciul la intensitate. Încerc să fiu atent la momentele de joc, să le analizez bine, să iau deciziile corect. Câteodată, se întâmplă să mă mai aprind, poate mă voi tempera când o să fiu mai bătrân. Să fiţi siguri că îmi pare rău când greşesc. Chiar îmi asum treaba asta", a spus Edi Iordănescu.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20164591/2/claament-cfr.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele