Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

VIDEO | Edi Iordănescu a ieşit la atac, după ce a fost criticat. "Faceţi socoteala şi vedeţi câte puncte am recuperat în total faţă de contracandidate"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20164591/4/edi-iordanescu.jpg

CFR Cluj şi-a consolidat primul loc în play-off-ul Ligii 1, după victoria din deplasare cu Academica Clinceni, scor 1-0, în etapa a 6-a, în direct pe Look Sport. Antrenorul Edi Iordănescu s-a declarat deranjat de criticile apărute în presă după eşecul cu Craiova.

În schimb, Edi Iordănescu acceptă criticile venite din partea tatălui său, Anghel Iordănescu, privind comportamentul vulcanic pe banca tehnică.

CFR Cluj are 5 puncte avans faţă de FCSB în fruntea play-off-ului, cel puţin până la încheierea meciului ‘roş-albaştrilor’ la Botoşani.

"Am avut o dublă deplasare, cu FCSB şi Clinceni, două meciuri foarte grele, ne-am întors cu 4 puncte. Este satisfăcător, ne aşteptam la un meci foarte greu. Un adversar care a învins atât FCSB, cât şi Craiova. Aţi văzut 5 schimbări în primul ‘11’, am apelat la sistemul de rotaţie iar. Am luat în calcul timpul foarte scurt de recuperare, căldura, ora. Echipa a răspuns bine, o atitudine foarte bună. Salut eficienţa într-o anumită măsură, dar am avut şi alte ocazii şi puteam să ‘omorâm’ meciul mai repede. Dar rămânem în fotoliul de lider.

M-a surprins neplăcut când am văzut că am primit acele două goluri la meciul cu Craiova din faze fixe. Toată lumea a început să comenteze, în condiţiile în care 10 meciuri nu primisem gol. Repede în România se trece de la o extremă la alta, aştept şi acum să curgă cerneala. Am văzut că sunt cronometrat şi cât stau pe bancă, când mă ridic. Mulţumesc lui Dumnezeu că n-am pierdut un nasture, cred că şi asta s-ar comenta.

Ştiu să respect opiniile, îmi însuşesc şi criticile, dar cele obiective, nu cele gratuite, nu răutăţile. Respect, dar nu le iau în seamă. Din decembrie, de când am venit, echipa este la plus 11 puncte faţă de FCSB şi plus 15 faţă de Craiova. Faceţi socoteala şi vedeţi câte puncte am recuperat în total faţă de contracandidate, în condiţiile în care pe parcurs am câştigat şi un trofeu. Când am venit, presa spunea despre echipă că e terminată, că nu mai are nicio şansă, că e schimb de generaţii, că nu mai poate. Suntem pe primul loc, avem un final foarte greu de sezon, nu suntem siguri de nimic. Ducem lupta până la capăt, dar, când facem analize, să vedem lucrurile în complexitatea lor, nu să scoatem lucruri ieftine.

De la tatăl meu îmi însuşesc criticile. Are dreptate. Din păcate, miza e foarte mare, sunt mai vulcanic pe margine, trăiesc meciul la intensitate. Încerc să fiu atent la momentele de joc, să le analizez bine, să iau deciziile corect. Câteodată, se întâmplă să mă mai aprind, poate mă voi tempera când o să fiu mai bătrân. Să fiţi siguri că îmi pare rău când greşesc. Chiar îmi asum treaba asta", a spus Edi Iordănescu.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20164591/2/claament-cfr.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele