Ultima oră
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile

VIDEO | Eşec dur pentru Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu în Supercupa Ucrainei, în faţa rivalei Şahtior Doneţk

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20403990/1/mircea-lucescu.jpg

Şahtior Doneţk a câştigat Supercupa Ucrainei, după victoria cu 3-0 în faţa marii rivale Dinamo Kiev, pe stadionul olimpic din Kiev. Echipa antrenată de către Mircea Lucescu a fost de nerecunoscut şi a suferit primul eşec din acest sezon.

Lassina Traore (30’, 54’) şi Alan Patrick (61’) au înscris pentru Şahtior Doneţk.

Raportul şuturilor pe poartă a fost 6-3 pentru Şahtior.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20403990/2/dinamo-kiev-sahtior.jpg

"Nu a fost ziua noastră şi am pierdut Supercupa", a fost mesajul sec postat de Dinamo Kiev pe Facebook şi Twitter, iar fanii sunt extrem de nemulţumiţi după acest eşec drastic.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20403990/3/echipa-sahtior.jpg

Partida a reprezentat primul duel dintre Mircea Lucescu şi Roberto De Zerbi. Antrenorul italian, care a pregătit-o ultima oară pe Sassuolo, a venit la Şahtior în această vară şi a reuşit să califice echipa în grupele Ligii Campionilor, competiţie în care se află şi Dinamo Kiev.

Este primul trofeu pierdut de Dinamo Kiev după venirea la conducerea tehnică a lui Mircea Lucescu, în vara anului 2020. De atunci, formaţia din capitala Ucrainei a câştigat Supercupa din 2020, campionatul şi Cupa.

De asemenea, este a doua înfrângere pe plan intern pentru Dinamo Kiev, în aceeaşi perioadă, prima fiind tot în faţa rivalei Şahtior, în 8 noiembrie 2020, în campionat.

În campionatul Ucrainei, Dinamo Kiev este lider, cu 22 de puncte în 8 etape, în timp ce Şahtior ocupă poziţia secundă, cu trei puncte mai puţin.

Sursa foto: Twitter Dinamo Kiev

mail-share icon Email
viewscnt