Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

VIDEO EXCLUSIV | Comparaţie interesantă făcută în studioul SuperSpecial Anglia! "Este o Simona Halep a Premier League"

Premier League Publicat de Tudor Moisa pe 30 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21446248/2/profimedia-0809738057.jpg

Aston Villa este revelaţia sezonului în Premier League. După 19 etape, formaţia condusă de Unai Emery este pe locul al treilea în Anglia, la trei puncte de liderul Liverpool.

Totuşi, Aston Villa putea sta şi mai bine în clasament. Echipa cu al doilea cel mai bun atac din Premier League a pierdut cinci puncte ce păreau uşor de obţinut, în ultimele două etape.

Villa a remizat mai întâi contra ultimei clasate, Sheffield United, iar mai apoi a pierdut, scor 3-2, cu Manchester United, asta după ce la pauză tabela arăta 0-2.

Ion Alexandru este jurnalist, analist şi comentator specializat pe fotbalul englez. Acesta a vorbit, în cadrul emisiunii SuperSpecial Anglia, despre Aston Villa. Ion Alexandru a comparat-o pe revelaţia sezonului cu Simona Halep.

"Sunt două meciuri în care Aston Villa nu a livrat punctele pe care le aşteptam cumva, însă sunt două cazuri total diferite. Cred că primul meci a fost condiţionat de noi gafe fantastice ale arbitrilor. Trebuie să o baţi pe Sheffield cu 3-0, nu stai să discuţi cu arbitrii, dar, la valori atât de egale cum sunt în Premier League, contează foarte mult şi aceste decizii ale arbitrilor.

Villa a pierdut două puncte uriaşe acolo, din punctul meu de vedere. Apoi, a doua repriză cu Manchester United a arătat nişte carenţe pe care Aston Villa le are în defensivă. Cred că pur şi simplu nu au mai putut să alerge la nivelul pe care Unai Emery îl cere.

Aston Villa este o echipă care se bazează foarte mult pe forţa de a acoperi spaţiile pe care le au jucătorii săi.

Din punctul meu de vedere, Aston Villa este o Simona Halep a Premier League: cât pot să alerge sunt extraordinari, cât nu mai pot să alerge lucurile se complică foarte rău. Aşa a fost, din păcate, şi la Simona. Cât a ţinut, din punct de vedere fizic, lucrurile au fost extraordinare şi ea a câştigat Grand Slam-uri. Apoi, lucrurile s-au complicat. Aşa e şi la Aston Villa. 

Aston Villa este o echipă care are toate ingredientele pentru a se lupta la Top 4, hai să nu spunem la titlu, dar la Top 4 se poate lupta, în condiţiile în care jucătorii pot să alerge." a spus Ion Alexandru. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele