Ultima oră
Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”

VIDEO EXCLUSIV | Echipa din Superliga care merge excelent, dar are probleme interne. ”Lucrurile nu sunt roz între ei, au fost nişte şicane”

Hermannstadt Publicat pe 28 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21474851/1/sc-fotbal-club-fcsb-sa-afc-hermannstadt-superliga-superbet-16-12-2023-3.jpg

Hermannstadt a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii.

În urma acestei victorii sibienii au urcat pe poziţia a 7-a în Superliga şi se află la doar un punct de ultimul loc ce duce în play-off. Heramnnstadt a răspuns excelent după înfrângerea din etapa trecută cu ”U” Cluj şi rămâne un dintre echipele cu şanse mari să intre în primele şase clasate la finalul campionatului regulat.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Ionuţ Rada a lăudat jocul colectiv al sibienilor şi l-a scos ”responsabil” pe Marius Măldărăşanu pentru acest aspect. Fostul jucător a punctat şi faptul că la Hermannstadt totul merge bine, chiar dacă antrenorul echipei şi Dani Coman, preşedintele clubului, nu ar fi în cele mai bune relaţii.

”Vreau să scot în evidenţă la Hermannstadt, pe lângă victoriile şi jocul bun, îmi place că este un joc de echipă. Asta s-a văzut la golul doi (n.r. marcat de Hermannstadt), deşi jucătorul ar fi putut să şuteze a aşezat foarte frumos pentru Balaure şi de acolo a venit marcarea golului 2.

Cred că este un lucru extraordinar ce a reuşit să facă Măldărăşanu acolo şi vorbeam că pe viitor mi-aş dori să facă pasul la o echipă importantă din Liga 1, pentru că este un antrenor care creează şi mi-aş dori să aibă şansa asta şi la o echipă mai bună.

Lucrurile nu sunt roz între Dani Coman şi Măldărăşanu, au fost nişte şicane, au fost nişte lucruri pe care nu şi le-au rezolvat. Probabil că oamenii de pe lângă echipă şi ei au încercat să ducă lucrurile înainte, ceea ce până la urmă e normal, chiar dacă nu te înţelegi personal cu o persoană din conducere”, a evidenţiat Ionuţ Rada, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele