Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu aduce cu picioarele pe pământ o pretendentă la câştigarea Superligii: ”Nu se poate bate la titlu!”

Superliga Publicat de Emanoil Ursache pe 17 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21317796/2/screenshot-291.png

Victoria Universităţii Craiova cu Sepsi Sfântu Gheorghe (2-1) i-a adus pe olteni la ”cota” 17 în clasament, pe locul 2, la o ”lungime” distanţă de lidera FCSB şi la un punct peste fosta campioană CFR Cluj, aflată pe poziţia a 3-a. Ambele rivale în lupta pentru titlu ale ”leilor” au însă două meciuri mai puţine disputate decât aceştia.

Florin Răducioiu a lăudat Universitatea Craiova şi a avut cuvinte asemănătoare la adresa antrenorului Laurenţiu Reghecampf, dar le-a atras atenţia oltenilor că pentru a avea continuitate în rezultate au nevoie de determinare şi de rezistenţă la presiune.

Motivul pentru care Florin Răduciou nu crede în Universitatea Craiova

Fostul mare atacant al României a concluzionat despre Universitatea Craiova că nu este o echipă care să se poată bate pentru cucerirea Superligii, deoarece consideră că în lot nu se află jucătorii potriviţi să se concentreze aşa cum trebuie la fiecare meci.

”Mie îmi place Universitatea Craiova, îmi place de Reghecampf. Sper să aibă continuitate în rezultate Craiova, dar asta nu se obţine oricum, ci cu determinare, cu această presiune cu care trebuie să se obişnuiască.

Dar Universitatea Craiova nu este o echipă despre care putem spune că se poate bate la titlu. Numai continuitatea o poate transforma într-o echipă care arată că poate lua titlul. Vom vedea dacă va fi o echipă cu personalitate, dar am semne de întrebare, din cauza lotului, nu văd ca echipa să aibă acea concentrare în fiecare meci”, a declarat Florin Răducioiu, analist Prima Sport, în exclusivitate pentru emisiunea ”Fotbal Show”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele