Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu îl confirmă pe Gigi Becali în privinţa unui titular de la FCSB: ”Nu se regăseşte!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 30 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21270039/1/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023-2.jpg

Alexandru Băluţă nu a reuşit încă să ofere un gol sau o pasă de gol în tricoul vicecampioanei FCSB şi nici prestaţiile sale pentru ”roş-albaştri” nu au fost convingătoare.

Excepţie nu a făcut nici meciul cu Oţelul Galaţi, în care Băluţă a fost înlocuit la pauză cu Florinel Coman, după o primă repriză fără realizări notabile pentru fostul jucător al Universităţii Craiova.

Folosit pe postul greşit la FCSB?

Florin Răducioiu, analist al emisiunii ”Fotbal Show”, a remarcat că Băluţă a fost şters la Galaţi. Răducioiu nu crede, de asemenea, că fotbalistului de bandă i se potriveşte postul de număr 9 fals.

”Băluţă, şters! Nu se regăseşte, nu cred că acest experiment de număr 9 fals, cum vorbim de atâţia ani în Europa, nu cred că funcţionează cu el.”, a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Prima Sport.

Înaintea meciului dintre FCSB şi Oţelul Galaţi, soldat cu victoria ”roş-albaştrilor” în deplasare cu 2-0, Gigi Becali i-a transmis lui Alexandru Băluţă că se aşteaptă la mai mult din partea sa.

”De ce să îmi scadă încrederea? Băluţă, el încă nu este… El spune că antrenamentele pe care le făcea în Polonia (n.r.- Ungaria) erau zero faţă de astea ce le face aici. E altceva! Nu pot să spun că nu îmi convine de Băluţă la ora asta. Dar aştept un alt Băluţă, asta pot să spun!”, a declarat Gigi Becali, conform ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele