Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO EXCLUSIV ǀ Răducioiu îi distruge pe jucătorii din atacul României: ”Este lamentabil, inadmisibil! Nu putem să minţim telespectatorii!”

Echipa nationala Publicat pe 17 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21229792/1/screenshot-231.png

Florin Răducioiu nu i-a iertat pe jucătorii din atacul României după remiza albă cu Kosovo. Fostul mare atacant al primei reprezentative şi-a manifestat vehement nemulţumirea faţă de aceştia, nu pentru faptul că nu au marcat, ci din cauza evoluţiei per totale a compartimentului ofensiv.

Analistul Prima Sport a remarcat, la polul opus, sacrificiul jucătorilor din defensivă, însă nu a putut să treacă peste faptul că România nu a legat 3-4 pase ca să iasă din propriul teren în faţa unui adversar totuşi accesibil.

Calmul Florin Răducioiu, iritat la maximum de ”tricolori”

”Apreciez foarte mult sacrificiul jucătorilor, pentru că şi noi am avut meciuri în care am dat dovadă de caracter, apărarea care a fost impecabilă în multe meciuri. Şi, evident, prin acţiunile noastre pe contraatac am reuşit să dăm goluri.

Băieţii ăştia nu au reuşit! Pentru că vrem, într-adevăr, mai mult. Dacă vrem să ne calificăm, vrem să luăm acest loc 2, pentru că sigur ne vom bate cu Israel şi Kosovo, trebuie să fim mult mai eficienţi.

Da, apreciez foarte mult sacrificiul celor din apărare, dar prea puţin din atac. Jucători aproape indolenţi! Şi aici nu mai găsim alibiuri, pentru că terenul, una peste alta, a fost destul de bun.

Pe mine nu mă deranja dacă am fi avut ocazii de gol, cum au avut ei, pe contraatac. Nu este o schimbare de stil de joc, echipa a fost mai tot timpul dominată în repriza a doua. Nu am reuşit să ieşim cu 3-4 pase din propriu teren. Este lamentabil, inadmisibil! Nu se poate!

Îmi pare rău, vreau să fac o critică să fie constructivă. Dar nu putem să minţim telespectatorii!”, a declarat Florin Răducioiu în exclusivitate pentru Prima Sport.

Echipa naţională a României a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu selecţionata din Kosovo, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Meciul s-a disputat chiar în ziua în care selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 45 de ani.

Grupa echipei naţionale arată în felul următor: Locul 1 – Elveţia, 9 puncte; Locul 2 – România, 7 puncte; Locul 3 – Israel, 4 puncte; Locul 4 – Kosovo, 3 puncte; Locul 5 – Andorra, un punct; Locul 6 – Belarus, 0 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri