Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO EXCLUSIV ǀ Unde îşi va disputa FCSB meciurile de pe teren propriu din actualul sezon? Anunţul lui Gigi Becali

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 19 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21260473/1/u-craiova-1948-fcsb-superliga-superbet-16-07-2023.jpg

Gigi Becali s-a hotărât unde îşi doreşte ca FCSB să îşi joace meciurile de pe teren propriu din actuala stagiune.

Aflat în război cu suporterii CSA Steaua şi cu juristul ”militarilor”, Florin Talpan, în contextul în care echipa sa este pe punctul de a reveni în ”Templul fotbalului românesc” chiar la derby-ul cu Dinamo, Becali a făcut un anunţ mai degrabă pe placul celor care sunt împotriva formaţiei sale.

FCSB, gazdă pe 3 stadioane din Bucureşti

Becali s-a decis ca majoritatea meciurilor programate pentru FCSB în campionat pe teren propriu să se dispute pe stadionul Arcul de Triumf, iar doar derby-urile să aibă loc în Ghencea. Arena Naţională va fi utilizată de vicecampioană doar la duelurile din preliminariile Conference League.

”Nu o să joc de acum înainte doar în Ghencea, să îşi vadă de treaba lor acolo. Vom juca acest meci, cu Dinamo, dar şi când nu va fi disponibilă Arena Naţională şi poate cu CFR, cu Craiova, acasă.

Când nu se umple Arena Naţională, când nu sunt 50.000 de oameni, sunt 30.000, să fie stadionul plin! Pe Arcul de Triumf vreau să joc cele mai multe meciuri, iar derby-urile pe Ghencea.

Pe Arena Naţională vom juca meciurile din Europa şi cele la care putem strânge mulţi suporteri!”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Prima Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

FCSB – Dinamo Bucureşti, derby-ul etapei secunde a Superligii, va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1, online pe platforma www.primaplay.ro şi în format live video & text pe site-ul www.primasport.ro.  

Sursa foto: Sport Pictures 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele