Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

VIDEO | FC U Craiova a suferit primul eşec în Liga 2, chiar la revenirea pe ”Ion Oblemenco”. A pierdut cu CS Mioveni, 1-2

Liga II Publicat pe 9 mar 2021
mail-share icon Email

 

FC U Craiova a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), de echipa CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a 18-a din Liga 2. Oltenii au suferit prima înfrângere în această ediţie a campionatului. Au marcat: Campagno '52 / Işfan '80 (p), Huyghebaert '81 (a). Gazdele au mai înscris un gol, în minutul 87, anulat pentru ofsaid.

Înaintea meciului, fanii craiovenilor şi-au încurajat favoriţii la stadion, cu torţe, fumigene şi petarde, fără respectarea regulilor de distanţare. Acesta a fost al doilea meci jucat de echipa patronată de Adrian Mititelu pe arena ”Ion Oblemenco”, primul în campionat.

Deşi a pierdut, FC U Craiova conduce în clasament, cu 31 de puncte, la egalitate cu ASU Poli Timişoara, de pe locul 2, dar bănăţenii au un meci în plus.

Csikszereda, Dunărea şi Viitorul Pandurii ocupă locurile 3-5, cu câte 28 de puncte. Petrolul, CS Mioveni şi Rapid sunt pe locurile 6-8, cu 27 de puncte fiecare.

CS Mioveni ocupa locul 12, înaintea acestei etape.


FC U Craiova – CS Mioveni 1-2 (Campagno 52 / Işfan 80, Huyghebaert aug. 81) 

Echipele de start:

  • FC U Craiova: Popa - Negru, Gugu, Paramatti, Huyghabert - Luboya, Albu, Cristea, Răducanu - Compagno, Bălan
    Rezerve: Taborda -Gâţ, Ispas, Pop, Vali Munteanu, Raicea, Blidar, Voicu, Ciolacu
    Antrenor: Ovidiu Stîngă
  • CS Mioveni: Popescu – Şerbănică, Iacob, Gherghe, Rădescu, Panait, Vereş, Işfan, Blănaru, Rusu
    Rezerve: Ducan – Burnea, Oancea, Şerban, Ivan, Coman, Coşereanu, Toma, Alexandrescu
    Antrenor: Alexandru Pelici

Min. 90: Final de meci. 

Min. 81: GOOOL CS Mioveni! Huyghebaert îşi marchează în propria poartă. Mioveni trece în avantaj, cu două goluri în mai puţin de 60 de secunde.

Min. 80: GOOOL CS Mioveni! Işfan restabileşte egalitatea de la 11 metri.

Min. 75: FC U Craiova cedează iniţiativa după golul marcat, Mioveniul începe să vină mai mult peste olteni şi e mai prezentă în careul lui Popa.

Min. 52: GOOOL FC U Craiova! Campagno face 1-0.

Min. 46: Începe repriza a doua. 

Min. 45+1: Pauză pe ”Ion Oblemeco”. 

Min. 24: FC U Craiova are posesia, dar deocamdată fără mari ocazii de a marca. Jocul se rupe în apropierea careului Mioveniului. Echipa lui Pelici, joc slab.

Min. 1: Începe meciul! 


UPDATE: Fanii din Peluza Sud Craiova, facţiunea care susţine echipa lui Adrian Mititelu, şi-au făcut planurile pentru a marca revenirea formaţiei lor pe stadionul Ion Oblemenco: "La ora 17:00, vă aşteptăm pe toţi pe esplanada Teatrului Naţional Marin Sorescu, pentru a urmări alături de noi, Peluza Sud 1997, meciul Universităţii Craiova.

 
După mult timp ne reîntoarcem acasă, iar oraşul trebuie sa vibreze la unison cu cântecele noastre, căci ŞTIINŢA SUNTEM NOI şi asta o ştie toată lumea! Înainte spre promovare! Toţi în negru, toţi cu mască!", e mesajul transmis de ultraşi în ziua meciului.

Oltenii sunt obligaţi să câştige pentru a-şi păstra primul loc în clasament. De altfel, după un început de sezon excelent, cu victorii pe linie, Universitatea a dat semne de oboseală şi astfel au apărut remizele, care s-au adunat. De altfel, primele două clasate, Craiova şi Poli ASU Timişoara au înregistrat cele mai multe rezultate în liga a doua, câte şapte.

În acest moment, Universitatea se află pe primul loc în clasamentul ligii secunde, cu 31 de puncte, la fel ca ocupanta poziţiei secunde, Poli ASU, dar cu un golaveraj mai bun. A treia în clasament este Csikszereda Miercurea Ciuc, echipă care are 28 de puncte. Adversara de marţi a Craiovei, CS Mioveni, e doar pe poziţia a 12-a şi are 24 de puncte.

Universitatea Craiova 1948 - CS Mioveni se joacă marţi, de la ora 19.00 şi se vede în direct pe Look Sport

Echipele probabile:

Universitatea Craiova 1948: Popa – Paramatti, Diallo, Gugu, Huyghebaert – Negru, Baeten,  Albu, Răducanu  – Ciolacu, Bălan.

CS Mioveni: Popescu - Oancea, Iacob, Gherghe, Şerbănică – Toma, Panait, Mar, Rădescu - Blănaru, Rusu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele