Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

VIDEO | Gafă colosală comisă de Căbuz. Mingea scăpată de el în meciul cu Petrolul o poate costa enorm pe Chindia

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21116077/1/cavuz.png

Chindia – Petrolul, partidă din runda a 7-a a play-out-ului SuperLigii României, e LIVE la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 20:30. Runda trecută, târgoviştenii au pierdut, iar ”lupii galbeni” au obţinut un succes.

Cei de la Chindia au deschis scorul rapid, în minutul 4, prin Popadiuc. Egalarea a venit în actul secund, după ce portarul Căbuz a scăpat nepermis de uşor o minge expediată de Dioamande, de la peste 20 de metri.

Şutul expediat de ivorian nu era unul care în teorie să pună probleme. Iar gafa lui Căbuz ar putea cântări enorm în salvarea Chindiei de la retrogradare.

În returul sezonului regular al SuperLigii, Petrolul – Chindia s-a terminat cu victoria formaţiei lui Toni Petrea, scor 2-1. În tur a învins Petrolul, scor 3-2.

Referitor la situaţiile din clasament, înainte de startul etapei Chindia e pe locul 7, cu 22 de puncte, iar Petrolul e pe locul 2, cu 31 de puncte, la egalitate cu liderul FC U Craiova.

 

mail-share icon Email
viewscnt