Ultima oră
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare
Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi” Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”
Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”

VIDEO | Gloria Bistriţa a învins Mosonmagyarovari KC, în turul sferturilor European League

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21526474/2/glo.jpg

Gloria Bistriţa a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Mosonmagyarovari KC, scor 32-30 (14-12), în manşa tur din sferturile de finală ale European League.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Stranigg - 6, pentru gazde, respectiv Cristina Laslo - 8 pentru Gloria.

Manşa retur se va juca în 23 martie, pe terenul celor de la Gloria Bistriţa, pentru un loc la Turneul Final Four al European League.

Formaţia bistriţeană a fost repartizată direct în faza grupelor şi a încheiat neînvinsă în grupa C, cu rezultatele: 26-23 şi 29-26 cu MKS Lublin, 35-27 şi 33-24 cu HSG Bensheim, 19-19 şi 34-29 cu Neptunes Nantes.

În sferturile European League s-a mai calificat Dunărea Brăila, care dispută dublă manşă cu HC Podravka. În celelalte două sferturi se duelează Thuringer HC – Storhamar şi Neptunes Nantes – Sola HK.

Turneul Final Four va avea loc în 11-12 mai, la Graz.

Deţinătoarea trofeului este Ikast Handbold, care evoluează în acest sezon în Liga Campionilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele