Ultima oră
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"

VIDEO | Gloria Bistriţa - Bensheim 34-24. Ardelencele termină neînvinse în grupele European League

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 17 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21496086/2/glo.jpg

Gloria Bistriţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia HSG Bensheim, scor 33-24 (18-16), în ultimul meci din grupa C a European League.

Gloria va juca în sferturi din postura de lider neînvins în faza grupelor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Seraficeanu 13 goluri, pentru Gloria Bistriţa, respectiv Dekker 6, pentru formaţia oaspete.

Cealaltă partidă a etapei se va juca duminică, între Neptunes Nantes – MKS Lublin.

În sferturi vor juca Gloria Bistriţa (11 puncte) şi Neptunes Nantes (5, înaintea ultimului meci).

În grupa C, Gloria Bistriţa a obţinut rezultatele: 26-23 şi 29-26 cu MKS Lublin, 35-27 şi 33-24 cu HSG Bensheim, 19-19 şi 34-29 cu Neptunes Nantes.

Alte două formaţii româneşti joacă în grupele European League: Dunărea Brăila, în grupa B, respectiv CSM Târgu Jiu, în grupa D. Ambele au disputat tururi preliminare, în timp ce Gloria Bistriţa a fost repartizată direct în faza grupelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele