Ultima oră
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea
Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului
VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie” VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie”
VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Continuă lupta nebună pentru locul 2 în Superliga VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Continuă lupta nebună pentru locul 2 în Superliga

VIDEO | Gură mare de oxigen pentru Ivaylo Petev. ”Era şi o problemă pe partea mentală”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 4 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21482303/1/universitatea-craiova-farul-constanta-cupa-romaniei-betano-5-12-2023-2.jpg

Universitatea Craiova a învins în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii, în care gazdele au condus cu 1-0.

Ivaylo Petev obţine un succes de moral. Antrenorul Universităţii Craiova a dezvăluit că s-a enervat pe Markovic, care a greşit grav la golul covăsnenilor.

”Am repetat şi astăzi una dintre greşelile din trecut. Le-am permis să facă 1-0. Important este că am revenit. Cred că a fost un meci plăcut pentru spectatori, nu şi pentru antrenori. A fost o partidă deschisă. Au avut şi ei ocazii la scorul de 1-1. Dar importantă e victoria! Am dat dovadă de personalitate.

Mi-am ieşit din minţi la greşeala lu Markovic! Pentru noi n-a fost deloc bine. Am primit multe goluri din cauza erorilor personale. Dar noroc că am revenit în meci.

Poate acum vom juca cu mai multă încredere. Era şi o problemă pe partea mentală”
, a spus tehnicianul bulgar.

mail-share icon Email
viewscnt