Ultima oră
Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul" Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul"
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00
Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"

VIDEO | Iftime e furios: "Mi-e lehamite. Un asemenea măcelar te pune la punct". Jucătorul pe care-l critică

Liga I Publicat pe 6 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20164891/5/iftime.jpg


Arbitrajul lui Adrian Cojocaru în FC Botoşani - FCSB 1-3 l-a scos din sărite pe Valeriu Iftime, cel care l-a numit măcelar pe centralul partidei din Moldova. Nu a scăpat nici Braun, fundaşul stânga german care a greşit la primul penalty al oaspeţilor.
 
"Cred că sunt două, trei faze de arbitraj în defavoarea noastră. Fault la Roman, penalty pentru noi, apoi n-a fost fault la Olaru, la penalty-ul cu numărul 2. Mai este o altă gafă, Andrei Chindriş e călcat pe gambă de Radunovic, mingea era în joc. Mi-e atât de lehamite, sunt atât de trist, pentru că lucrurile duc în alte speculaţii. Dar ce poţi să spui pentru un asemenea arbitru? Ce fac eu acum, că nu mă mai mult lupt la locul 4? Eu plătesc, ţin echipa, dar cu ce cuvinte să vorbesc acum? Sunt greşeli castastrofale! A fost un meci câştigat de arbitru. Un asemenea măcelar te pune la punct!", a declarat Iftime pentru GSP.ro.
 
Video cu fazele incriminate de Iftime: 
"Dacă analizezi atent meciul, poţi într-adevăr să vezi nişte greşeli impardonabile la Braun. Dar poţi să îi zici lui Braun, din Germania, că e pro FCSB? Nu îl mănâncă ceilalţi? Dacă noi credem că Botoşani şi Clinceni suntem cu FCSB, iar Sepsi cu CFR Cluj... Într-adevăr, sunt şi nişte greşeli de care cârcotaşii pot vorbi", a mai punctat patronul lui FC Botoşani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele