Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

VIDEO | Ilie Poenaru are ceva de demonstrat în meciul cu FCSB. "Vrem să terminăm cu speculaţiile astea"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20164555/3/ilie-poenaru-5171.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul din deplasare cu Academica Clinceni, scor 1-0, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Ilfovenii au cinci înfrângeri în play-off şi ocupă ultimul loc. Ilie Poenaru ţinteşte un rezultat pozitiv în runda următoare, cu FCSB, pentru a pune capăt speculaţiilor privind o eventuală ‘prietenie’ între cele două cluburi.

A fost o primă repriză spectaculoasă la Clinceni, în care ambele echipe şi-au creat ocazii importante de gol. Cătălin Itu a înscris în minutul 6, după devierea ideală a lui Andrei Burcă.

În repriza a doua, CFR Cluj a preferat să protejeze avantajul, iar Academica Clinceni n-a reuşit să-şi creeze ocazii importante.

"Din păcate, ca rezultat, nu ne-a ieşit cu CFR Cluj, dar, ca joc, poate este cel mai bun joc al nostru împotriva lor. Eu zic că ne-am prezentat onorabil, am făcut un joc bun, dar, într-adevăr, o lipsă de marcaj ne-a costat. Diferenţa este că ei, în preajma careului, ştiu să rezolve situaţiile de gol, iar noi le tratăm cu o mare uşurinţă sau cu o lipsă de concentrare.

Per total, trebuie să îi felicit pentru joc, pentru atitudine. Cel puţin a doua repriză am dominat-o, am avut o posesie foarte bună, am avut un joc rapid, un joc plăcut pentru telespectatori, dar avem un gust amar pentru că nu reuşim să avem un rezultat pozitiv.

A fost un arbitraj bun din punctul meu de vedere. I-am felicitat personal după meci pentru prestaţia lor. Mai greşesc, asta este. Este normal să fie nervi, ei îşi doresc să câştige campionatul, presiunea este foarte mare, iar noi vrem să adunăm puncte şi să facem jocuri foarte bune. A fost un joc bun, doar că în meciul de azi nu ne-am creat situaţiile de gol din meciul cu Craiova.

Ne vom prezenta la fel cu FCSB, chiar mai bine. Prin jocurile pe care vrem să le facem vrem să terminăm cu speculaţiile astea care se fac că suntem echipa nu ştiu cui, că jucăm pentru nu ştiu cine... Dacă şi în acest secol ne gândim la lucrurile astea, chiar suntem bolnavi... Nu poţi să faci aşa ceva.

Văd tot felul de comentarii care ne deranjează. Nu avem treabă cu absolut nimeni. Jucăm doar pentru noi, să creştem de la meci la meci, să evoluăm cât mai bine şi să încercăm să ajungem la un nivel foarte bun de joc. Asta ne dorim. Pentru asta muncim şi nu vrem ca munca noastră să fie pusă sub semnul întrebării", a spus Ilie Poenaru.

Meciul FCSB – Academica Clinceni este programat pe 10 mai, de la ora 21:30, în direct pe Look Sport+.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20164555/2/claament-cfr.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele